dinsdag 10 december 2019

Winterplanten

Winterharde planten op beslist. Bestel Tuinplanten online. Meerdere aanbieders en soorten. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd Kwaliteit en Bepaal Zelf uw Bezorgmoment !

Naast siergrassen, pluimhortensia’s en. De bekendste soort is de Helleborus Niger. Dit is een echte winterbloeier die rond de jaarwisseling zal bloeien en dan de witte bloemen laat zien.


De Helleborus zal het best groeien op een redelijk zonrijke (half schaduwrijke plek). Veel mensen laten buiten de boel de boel, maar ook in de winter kan je tuin er fleurig en levendig uitzien. Ja, het is winter, maar dat wil niet zeggen dat je niet kan genieten van een kleurrijke tuin en terras!


Er zijn veel planten die winterhard zijn. Dit zijn planten die de winter kunnen overleven.

Met de volgende drie winterplanten maak jij van jouw tuin een groen geheel tijdens de wintermaanden. Deze winterplant heet ook wel Iberis Sempervirens wat ‘altijd levend groen’ betekent. Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album.


In veel gevallen geeft dat een aanblik van afstervende planten, kale struiken en hier en daar een. Wanneer je een balkon of kleine tuin hebt, zijn potplanten een uitkomst. Deze winterharde potplanten brengen het hele jaar plezier! Op zoek naar winterharde tuinplanten? Intratuin heeft de mooiste planten voor je tuin klaarstaan.


Kijk rond en laat je inspireren, op de website of in een van onze. Meer dan 4groenblijvende en wintergroene vaste planten online te koop bij Tuinplant. De vaste plantenwebshop van Nederland!


Snel thuis bezorgd en groeigarantie. Kan jouw tuin ook wel wat kleur gebruiken in de winter? Maak kennis met deze kleurige planten voor je wintertuin! Wie ook in de winter graag kleur terug wil vinden in de tuin kan planten of bollen in de tuin zetten die in de winter bloeien.


Zo heb je het hele jaar door kleur in de tuin. Behalve bloeiende winterplanten is het ook leuk om enkele groenblijvende planten in de tuin te zetten, zodat de wintertuin er niet zo kaal uit gaat zien.

Combineer ze met bladhoudende planten of heesters en de tuin houdt het hele jaar kleur. Bloeiende winterplanten voor buiten. Je kunt de beplanting in de tuin erop afstemmen om gedurende het hele jaar een kleurrijke tuin te hebben.


Zet wat planten neer die in ieder seizoen bloemen en het kale, saaie probleem in de tuin is opgelost! Zet potplanten in de winter gerust buiten. Met deze bladhoudende of kleurige planten breng je sfeer op het terras. De hulst is hier een mooi voorbeeld van. Deze winterharde planten kunnen natuurlijk ook speciaal voor deze gave worden neergezet.


Om ook in de winter te kunnen genieten van zowel groen, als van de kleur van de vrucht, in dit geval rood. Welke planten overleven de winter?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts