vrijdag 7 februari 2020

Traagschuim nekkussen

Voor 22:uur bestel is morgen al in huis! Heeft u een vraag over een van onze producten? Neem alstublieft contact met ons op! Gratis verzending al vanaf € 100. Bestel op maat of per plaat.


Voordelige neksteun kussens bij Lusanna. Bekijk al onze traagschuim hoofdkussens op JYSK. Een nekkussen helpt mij om in ieder geval wat slaap te kunnen krijgen, zodat de reis net wat sneller gaat. Het nekkussen traagschuim dat ik gebruik is de Ostrich Pillow Go.


Dit is een nekkussen , dat dus gemaakt is van dat lekkere stoffie, maar er zit nog wat extra’s aanvast. Voorheen had ik een opblaasbaar nekkussen , dat als voordeel heeft dat je het leeg kan laten lopen en dus kleiner is om mee te nemen. Maar dit traagschuim kussen is veel comfortabeler! Iets aan de dure kant, maar zeker een aanrader. Topkwaliteit traagschuim Dit reiskussen van ForDig is gemaakt van topkwaliteit traagschuim.


Dit zorgt voor extra comfort tijdens lange reizen. AutoStyle nekkussen met geïntegreerde hoodie AutoStyle nekkussen Iedere reis wordt voortaan comfortabel met dit nekkussen van AutoStyle. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig traagschuim.


Ergonomisch ontwerp: het kussen is ergonomische gestroomlijnd en van topkwaliteit traagschuim voor optimale ondersteuning. Hierdoor kom uw lichaam in een meer natuurlijke positie terecht. Verstelbare band: houdt het kussen gemakkelijk op z’n met de verstelbare band. Hierdoor past het nekkussen op elke bureaustoel, computerstoel, autostoel etc.


Traagschuim nekkussen

De U-vorm van het zachte nekkussen garandeert optimale ondersteuning voor uw hoof hals en nekgedeelte tijdens lange en korte reizen met het vliegtuig, in de auto of de trein. Het traagschuim kussen is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van een bepaald type schuim. Maar dat niet alleen, het kussen is gemaakt van traagschuim waardoor je hoofd goed ondersteund wordt en je ook nog eens heerlijk zacht ligt! We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Koop nú op maat of per plaat. Koudschuim matrassen online! Hierdoor behouden de traagschuim kussens hun stevigheid en zorgen ze elke nacht weer voor de perfecte steun van hoof rug en nek.


Traagschuim kussens bieden een optimaal comfort en perfecte ondersteuning. Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Koopjedeal gebruik van functionele, analytische. Paar memory foam hoofdkussen seifenforme. Ons koudschuim en traagschuim is zowel fysisch als chemisch recyclebaar, is Öko-Tex 1Klasse gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Daarnaast is het door ons gebruikte traagschuim en koudschuim medisch gecertificeerd en bestaan beide schuimen tenminste voor uit natuurlijke zonnebloemolie.


Met capuchon voor extra privacy en handige drukknoopsluiting om het kussen aan je bagage te bevestigen. Het ergonomische gevormde nekkussen is vervaardigd uit 1 visco-elastisch traagschuim dat zorgt voor een vermindering van de druk en betere ontspanning van de nek en spieren. Dit fijne design nekkussen is verstelbaar door middel van klittenban zodat het altijd perfect aansluit om jouw nek. In voorraad Op werkdagen voor 14.


Traagschuim nekkussen

Schuimblokken van koudschuim, traagschuim of latexschuim. Deze heten in de winkel vaak nekkussen. Kussenvullingen bestaan meestal uit veertjes en niet zo vaak uit dons.


De kenmerken van kussens met dons en veren zijn: Vulling is zeer makkelijk zelf te vormen. Mogen niet altijd in de wasmachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts