dinsdag 18 februari 2020

Wijzonol dekkend zijdeglanslak

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Bestel nu online tot korting ! Bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie zijdeglans op basis van alkydhars. Sterke, kras- en stootvaste zijdeglanzende lakverf op basis van acrylaat technologie.


Deze goed dekkende grondlak heeft een mooie vloei en trekt diep in het hout.

Bij twee lagen kan deze grondlak tot anderhalf jaar lang overstaan (het hout beschermen zonder aflaklaag). Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Wanneer gebruik ik dit product? Bekijk ons product aanbod op de website!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Dekkende lak op basis van Alkydhars voor buiten. Kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over grondlak en lbh systeemgrondlak.


Vloeit snel en gelijkmatig dicht. Deze aflak zorgt voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering en heeft een buitenduurzaamheid van maar liefst jaar.

Deze grond- en aflak in één zorgt voor goed duurzaam buiten schilderwerk, tot wel jaar. De lak is geschikt voor nieuw (onbehandeld) hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal en kunststof. Pas deze zijdeglanslak toe als dekkende afwerking voor nieuw, onbehandeld hout en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal buiten. Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten.


Naast het gebruik op hout is deze verf ook geschikt op voorbehandeld metaal. Deze aflak is de ideale afwerking voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. De makkelijk verwerkbare verf is toepasbaar op onbehandeld hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal en kunststof.


Toepassing Deze zijdeglanslak kan gebruikt worden voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met grondverf) en voor bestaand schilderwerk aan en rond uw woning. Deze dekkende zijdeglanslak is ook geschikt. Je gebruikt deze lak voor het transparant afwerken en beschermen van houtwerk zoals bijvoorbeeld deuren, ramen en kozijnen. Uiteraard kun je ook ander houtwerk beschermen en afwerken.


De verf heeft een goede vloeiing en dekt goed. Deze lak voor buiten heeft een hoge duurzaamheid en is kras- en slijtvast. Het is de ideale afwerking voor goed en hoogwaardig schilderwerk op je houten kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmering en dergelijke.


Vorige Artikel van Volgende. Verf kan om drie redenen worden toegepast: bescherming, verfraaiing en kleur. Minimaal vergelend Kras- en stootvast Goed dekkend. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Dan is de grond- en aflak in één een goede keuze.

In één keer een goede dekkende en beschermende laag verf. De zijdeglanslak is op basis van acrylaat technologie en de hoogglanslak is op basis van alkyd technologie. De watergedragen verven zijn te verwerken met de kwast, lakvitrol of (lucht)spuit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts