woensdag 5 februari 2020

Vloerolie wit

Snel geleverd in heel Nederland! Woca Masterolie Wit kleurt het hout en de structuur mooi op en beschermt tegen vuil en vlekken. Daarna kan de vloer onderhouden worden met Woca onderhoudsolie wit. Opbrengen van de meubelolie Wit Transparant De meubelolie of vloerolie Wit Transparant moet goed geroerd worden voor gebruik. De olie hoeft niet verdund te worden.


Vloerolie wit

Bij meubelolie of vloerolie op kleur kunt u de olie één of meerdere keren aanbrengen voor het gewenste kleur. Het geeft de vloer of meubel een white wash uitstraling. Eigenschappen: Kwalitatief hoogwaardig product voor het behandelen van houten oppervlakken. Deze oliën hebben meer wit pigment om de vloer de white-wash uitstraling te geven. Woca masterolie is verkrijgbaar in verschillende flacons van liter, liter en liter.


Erg fijn indien u maar een klein, of juist groot oppervlak hoeft te behandelen. In het kort: Verkrijgbaar in naturel en wit. De speciale samenstelling van de oliën zorgt er voor dat de vloer blijft “ademen”.


Een WOCA geoliede vloer is daarom veerkrachtig en duurzaam en behoudt zijn natuurlijke eigenschappen. WOCA vloerolie wordt geleverd in diverse kleuren en varianten en is geschikt voor alle houtsoorten. Uw vloer en of meubel is verzekerd tegen de beste bescherming van vuil en vocht. Aquamarijn vloerolie , parketolie en hardwaxolie beschermt parket en plankenvloeren op natuurlijke wijze. Uitvoeringen: Blank, Blank Extra Body, Wit en Antiek.


Behandelen met meubel- vloerolie (wasolie) Wit Transparant. Gebruik de meubel- en vloerolie (wasolie) Wit Transparant voor een whitewash finish. Breng de wasolie gelijkmatig aan op de vloer met een stevige kwast. Wrijf vervolgens de olie uit met de Wypall pluisvrije doek in de richting van de houtnerf. Profiteer van extra korting op Scano verf en snel thuis geleverd.


Vloerolie wit

Masterolie Naturel wordt meestal gebruikt voor donkere houtsoorten, terwijl Masterolie Wit gebruikt wordt om het lichte oppervlak van lichte, evt. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment Basisproducten van Woca welke toepasbaar zijn op uw vloer. De afwerking bestaat altijd uit twee lagen. Vloerolie Naturel geeft houten vloeren een zeer warme uitstraling.


Deze Woca natuurzeep wit vormt toegevoegd aan het dweilwater een beschermend laagje die de witte olie voedt en de vloer reinigt. Hoe meer laagjes worden aangebracht, hoe mooier de vloer wordt. Wekelijks dweilen met natuurzeep wordt aanbevolen.


Met basiszeep behandelde vloeren en meubels kunnen eveneens worden onderhouden met Woca natuurzeep. Rambo helpt klussers met het langdurig beschermen van hun houtwerk. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Osmo producten zijn de producten voor de houtafwerking van al uw houten oppervlakken voor zowel binnen als buiten. De officiële Osmo site in Nederland.


Op zoek naar houtolie voor binnen en buiten? Rambo vloerolie is geschikt voor vloeren, vloerdelen en betimmeringen. Geef uw hout de beste bescherming en een natuurlijke uitstraling met de unieke producten van Rubio Monocoat. Wij zijn de eerste en grootste Woca webshop die het complete assortiment uit voorraad kan leveren en beschikken over alle denkbare kennis, we. WOCA produceert schone, kwalitatief hoogwaardige producten voor de natuurlijke bescherming en het onderhoud van hout, binnen en buiten.


Vloerolie wit

Woca Onderhoudsolie is woon biologisch aanbevolen. Daarnaast krijgt het hout een finishing touch. De nerfstructuur en kleurnuances van het hout komen er mooi uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts