vrijdag 7 februari 2020

Verboden parkeren sticker

Pictogrammen stickers parkeren verboden. Wilt u een artikel op maat? Wij kunnen speciaal voor u een artikel op maat leveren met een ruime keuze uit materialen. De Verboden parkeren verboden laat duidelijk weten wat er wel en niet is toegestaan. Soms is het onvermijdelijk om regels in werking te stellen.


Met een verbodspictogram geeft u al een dat er regels gelden en nageleefd moeten worden. U kunt ook opteren voor de stickers met tekst, voor een beter begrip, of voor de stickers om aan te vullen. Al onze parkeerverbod bordjes en stickers parkeerverbod worden in eigen huis gefabriceerd uit hoogwaardige materialen.


Stickers en bordjes verboden te parkeren bestelt u eenvoudig en snel in onze webshop. Zelfklevende sticker verboden te parkeren cm. Laat uw inrit, uitrit of parkeerplek vrij met deze niet parkeren sticker.


Parkeerverbod stickers voor het vrijhouden van parkeerplaatsen of garage. De sticker is in meerdere afmetingen verkrijgbaar. STAPELKORTING:Bij afname van of me. Door de sticker in spiegelbeeld te drukken kan deze aan de binnenkant van een raam geplakt worden zodat deze van buiten goed zichtbaar is en tevens beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. De niet parkeren stickers worden vervaardigd van hoogwaardige folie en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.


Verboden te Parkeren Stickers koopt u eenvoudig en snel via StickerMagnaat. Dé sticker webshop voor particulieren en bedrijven. Gratis verzending vanaf €10.


Verboden parkeren sticker

Seton stelt u ook een gamma aan Stickers verboden te parkeren voor om gebruikers duidelijk te maken waar het verboden is te parkeren. Bestel snel en gemakkelijk online! Deze Verboden parkeren voor onbevoegden sticker is verkrijgbaar in drie verschillende maten.


Zorg vóór het plakken dat de ondergrond schoon en vetvrij is om optimale hechting te krijgen. Deze sticker kan ook nat geplakt worden. Kijk goed welke sticker bij uw situatie past. Bij elke sticker staat een tabel waarin u kunt zien hoe groot de sticker moet worden, maar mocht uw beschikbare oppervlak zich hiervoor niet lenen, dan kunt u ook een kleinere (of grotere) maat kiezen.


Verboden parkeren sticker

Een muursticker als aanwijzing voor verboden te parkeren ! Daarnaast kan deze stickers ook decoratiemogelijkheden bieden voor rijscholen. We kunnen je helpen met het ontwerpen van deze stickers zodat de oude veiligheidsstickers vervangen kunnen worden en je weer helemaal voldoet aan de Europese norm. Denk hierbij aan ook aan de NEN stickers of ISO stickers. Je kunt op de stickers je eigen gegevens zetten die van toepassing zijn voor de machine of heftruck waar deze op geplakt.


Parkeren verboden stickers worden geleverd als cirkelvormige stickers. Het verbodsteken is altijd cirkelvormig en heeft een rode rand en dwarsstreep. De achtergrond is wit en het pictogram dat het verbod uitbeeld is zwart. Formaat sticker , diameter cm.


Materiaal, weerbestendig zelfklevende vinyl sticker. Verzendkosten € per bestelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts