vrijdag 14 februari 2020

Trae lyx meubellak mat

Trae lyx meubellak mat

Ruim assortiment Trae Lyx. Voordeligste verf webshop. Door klanten beoordeeld met een 1. Bestel nu bij Werken Met Merken!


Trae Lyx Project Meubellak behoort tot een nieuwe generatie watergedragen 1K lakken, die uitblinkt door uitmuntende slijtvastheid en bestand is tegen huidvet en chemicaliën. Trae-Lyx Meubellak Mat is een waterverdunbare, niet vergelende transparante lak op basis van polyurethaan-acrylaat harsen. Makkelijk te verwerken en geeft in afgesloten ruimtes geen hinderlijke geur.


Bestand tegen vocht, gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen, diverse chemicaliën en drinkalcohol. Een waterverdunbare, niet vergelende transparante lak op basis van polyurethaan-acrylaat harsen. Niet bestand tegen langdu. Deze meubellak is gemakkelijk te verwerken en is nagenoeg reukloos. Het geeft in afgesloten ruimtes geen hinderlijke geur.


Trae lyx meubellak mat

Trae - Lyx Meubellak is eenvoudig te verwerken en is vrijwel reukloos. Leverbaar in hoogglans, zijdeglans en mat. Waar kun je het beste een Trae Lyx Meubellak - Mat - 2ml Verf kopen? Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


De matte meubellak van bijvoorbeeld Trae Lyx , Glitsa, Cetabever en andere merken is geurarm en snel droog. Dat betekent dat je er binnen goed gebruik van kunt maken. Er zijn zowel professionele als doe-het-zelf-producten beschikbaar, waarbij we je kunnen helpen om een goede keuze te maken.


Wil je online meubellak kopen in mat of een van de andere glansgraden? Ontdek de mogelijkheden voor een matte , zijdeglanzende of hoogglans afwerking. Stuk voor stuk mooie producten, om meubels de uitstraling te geven die je voor ogen hebt.


Online te bestellen van merken zoals Trae Lyx , waarover onze specialisten je natuurlijk meer kunnen vertellen. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. TRAE LYX Meubellak is bestand tegen vocht, gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen, diverse chemicaliën en drinkalcohol.


Lees de volledige productomschrijving. TRAE LYX MEUBELLAK mat is een waterverdunbare, niet vergelende transparante lak op basis van polyurethaan-acrylaat harsen. De lak zelf is niet vergelend. De Vloerlak mat geeft het uiterlijk van een olievloer.


Verkrijgbaar in zijdeglans en mat. Het aanbrengen van een meubellak is een uitstekende manier om meubels netjes af te werken. Het geeft uw meubels de benodigde bescherming en daarnaast zorgt het voor een mooie uitstraling. Een populaire variant is de Trae Lyx Meubellak Mat. Deze lak is waterverdunbaar, niet vergelend en vrijwel geurloos.


Met Trae Lyx Naturel Ultra Mat als toplaag op muren krijgt u een mooi mat resultaat. Trae - lyx Naturel kan op donkere houtsoorten wanneer deze in dikke lagen word aangebracht een witte waas geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts