donderdag 20 februari 2020

Vliegengordijn hor

Bekijk het gehele assortiment hor. Of bezoek één van onze winkels. De grootste collectie vliegengordijnen! Horren tegen de laagste prijzen. Alle topmerken voor de laagste prijs.

Bestel nu online of bezoek onze fysieke winkel. Het beste kwaliteits vliegengordijn direct online te bestellen. Vliegengordijn Outlet: Nu tot wel korting op vliegengordijnen ! Bestel hier je favoriete hordeur of vliegengordijn ! Snelle verzending in Nederland en België! Voor een buitendeur is bijvoorbeeld een vliegengordijn erg geschikt. Voor ramen heb je weer de keuze uit een hor voor een dakraam of een hor op maat.


Bescherm uw huis op een decoratieve en.

Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Welke hor komt u bij ons kopen?


In ons assortiment vindt u vliegengordijnen met standaard of luxe hulzen. Deze zijn in een doe-het-zelf of kant-en-klaar pakket te verkrijgen. Wilt u zich liever geen zorgen maken over het sluiten van de hor ? KARWEI heeft een ruim en kwalitatief assortiment. Onze vliegengordijnen zijn duurzaam, effectief en ook nog eens decoratief.


Het huis hoeft aan sfeer niets af te doen wanneer je besluit om een vliegengordijn te gebruiken. Kies je favoriete kleur uit en bepaal of je bijvoorbeeld een kattenstaart vliegengordijnen of kralen vliegengordijnen wilt. Het voordeel van een vliegengordijn is dat je deze niet als een deur open hoeft te doen maar er gewoon doorheen kan lopen. Het gordijn valt vervolgens vanzelf weer op zijn plaats. Wil je dat het vliegengordijn een nog betere werking heeft dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een magnetisch vliegengordijn.


Het voordeel hiervan is dat je deze niet als een deur open hoeft te doen maar er gewoon doorheen kan lopen. Neem dan een deurhor, waarbij dat gemakkelijk gaat. Zoals een frame-hordeur of een vliegengordijn.

Houd wel even rekening met het soort raam waarvoor je op zoek bent naar een hor. Ook voor raamhorren ben je bij Praxis aan het juiste adres. Voor een draaikiepraam heb je namelijk een andere hor nodig voor een dakraam. U kunt dit type wel makkelijk zelf inkorten door de slierten op maat te knippen met een schaar of tangetje.


Welkom bij Ki-tec, specialisten in vliegengordijnen en raamhorren die werken. Ki-tec zelfsluitende magnetische vliegengordijnen en Ki-tec raamhorren kenmerken zich door hun hoge kwaliteit, effectiviteit en gebruiksgemak. De vliegengordijnen van dit model worden vervaardigd van gedraaide kunststof slierten in een transparante met witte kunststof. Het pvc-draadgordijn hangt mooi dicht.


Je kunt de magneet hor namelijk inkorten door de lamelgordijnen om te slaan en dit met een nietmachine of naaimachine mooi af te werken. Bestel je het magnetisch vliegengordijn vóór 17:uur, dan heb je het morgen al in huis. De twee varianten in ons assortiment kennen een verschil. De goedkope variant van de magneet hor werkt goed.


Zo is het vliegengordijn niet langer een doorn in het oog. Wij leveren onder meer vliegengordijnen van de merken Sun-arts, Torresol en Degor. Dit soort vliegengordijn ziet er heel mooi uit als u bijvoorbeeld een houten vloer in uw kamer heeft liggen. Dit door verschillende maten en uitvoeringen aan te bieden. Of het nou voor de caravan of een deur in huis is, het magneetgordijn zal uitkomst bieden.


De te leveren kleuren zijn wit en zwart. Kies voor een passende hordeur of raamhor en geniet van de aangename buitenlucht, zonder dat er insecten jouw huis binnenvliegen. Hebben jouw deuren en ramen een standaard maat, dan kan je bij ons terecht voor: - hordeuren - zelfmaakhorren - vliegengordijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts