dinsdag 4 februari 2020

Vastgoedstyling

Ontstaan uit onze gezamenlijke passie dit vak naar een hoger level in Nederland te brengen. Beide dames zijn Keurmerkstylist Vastgoed en behoren tot de top van de Nederlandse vastgoedstylisten. Middels vastgoedstyling maken wij van uw ‘thuis’ weer een huis. Door te depersonaliseren en neutraliseren en de pluspunten te benadrukken bereikt u een bredere doelgroep.


Daarnaast heeft vastgoedstyling invloed op een snellere verkoop én een hogere verkoopprijs. Er is maar één eerste indruk! Vastgoedpresentatie gaat verder dan vastgoedstyling alleen. Ons professionele team weet precies wat uw woning nodig heeft de juiste doelgroep aan te trekken.


Wij passen alle facetten van marketing toe om uw woning snel én voor de beste prijs te verkopen. Neem gerust contact met ons op! Met de juiste vastgoedpresentatie verhoogt u de marktwaarde van uw woning en zullen meer. Vastgoedstyling is het optimaal presenteren van uw woning voor de verkoop.


Naast de presentatie van woningen en woningfotografie houd ik mij ook bezig met bedrijfsondersteuning, online en eventueel ook offline. Je hebt maar kans op een goede eerste indruk! Een koper van een woning beslist binnen de eerste seconden. Ben jij ook altijd aan het schuiven in jouw huis?


Wilde je altijd al als stylist aan de slag? Ben je creatief ingesteld en wil jij als keurmerk stylist tussen de € 5- en € 7- per uur verdienen? Professionele styling Full House Meubelverhuur voert de styling uit met eigen professionele (verkoop-)stylisten. Continuïteit en kwaliteit zijn hierdoor gewaarborgd.


Wij verhuren complete interieurs om uw project opnieuw aantrekkelijk, gezellig en klassevol in te richten. Voor elke doelgroep, voor elk budget. In de eerste maand van het verkoopproces is de kans op verkoop het grootst.


Specialist in het verkoopklaar maken van uw woning. Wij helpen u graag om net zo van uw huis te genieten zoals wij dat doen. Of het nu gaat om de styling voor het verkoop klaar maken van uw woning, een interieuradvies of een complete make over. Het eerste contact en daarna de eerste kennismaking met Madelon voelde meteen heel vertrouwd en fijn. Om je woning zo snel mogelijk en tegen een goede prijs te verkopen moet hij, ook in de huidige huizenmarkt, direct positief opvallen tussen het overige aanbod.


De eerste stap is het intakegesprek, dit is kosteloos. We kijken naar de bijzondere aspecten van uw woning, immers u weet zelf waarom u indertijd voor dit huis heeft gekozen! Elk pand dat verkocht moet worden, kan vastgoedstyling gebruiken. U gaat tot keer sneller verkopen en aan een duurdere prijs. De grote meerwaarde ontvangt u enkel als het pand nog niet te koop werd aangeboden.


Niet als het al verbrand is, omdat uw koper bij de eerste bezoekers zit. Verkoopstyling of vastgoedstyling stelt zich ten doel tekoop staande huizen zodanig te restylen dat deze zo snel mogelijk kunnen worden verkocht tegen de best mogelijke prijs. VastgoedStyling Twente komt graag geheel vrijblijvend bij u langs om te laten zien wat we voor u kunnen betekenen.


Tijdens dit gesprek kunnen wij beoordelen wat de woning nodig heeft voor een goede presentatie en kunnen we voor u een offerte maken. Stylize biedt een vorm van verkoopstyling die verder gaat dan gewone vastgoedstyling. Nicole Verhoef combineert verstand van zaken met passie voor styling: met de. Voor particulieren, non-profit organisaties en de zakelijke markt.


Van een mondeling consult tot een totale (re)styling! Bij het verkopen van een huis is deze indruk zelfs essentieel. Oogt het ruim en ziet iemand zichzelf hier wonen?


Aan de locatie van de woning valt niets te doen. De inrichting en aankleding kan de eerste indruk van potentiële kopers beïnvloeden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts