woensdag 5 februari 2020

Tom dixon tafel

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Explore our diverse collection of dining, coffee, cafe, side and console tables, in beautiful materials including polished brass, marble and oak. De prachtige tafels van dit excentrieke design label zijn bij ons in allerlei verschillende maten en kleuren verkrijgbaar.


Ben je toe aan een luxe toevoeging voor je tafel of bureau? Geen lamp is hetzelfde, dus er is voor elk wat wils.

Houd jij bijvoorbeeld van een gouden accent in huis? Dan is de Beat Light tafellamp wat voor jou. Zoek je een unieke vorm met glans? Ranging from our famous Pendant Lights and Furniture to some of our newest Home Accessories. Het gehele assortiment van dit prachtige Engelse merk is via ons verkrijgbaar.


De Mirror Ball collectie van spiegellampen is het grootste succes tot nu toe. Deze bestaat uit een breed scala aan overwegend vazen en lampen.

Wij vinden vooral het fluororiserende tafeltje prachtig, waar we er zelf nog enkele van op voorraad hebben. De Wingback Chair uit de Wingback familie is daar een mooi voorbeeld van en de meubels uit de Fan serie zijn absolute toppers. Met elke product die je koopt, helpt TOMS een persoon in nood. Als u deze lamp op tafel heeft liggen, lijkt het alsof u deze hier achteloos. Tom Dixon , high end design.


Ook de Beat familie is succesvol te noemen. Het ontwerp van de eettafel is geïnspireerd op de krachtige masculiene houding van een stier. De tafel is vervaardigd uit stevig massief eikenhout waarbij de afgeronde hoeken van de tafelpoten een verzachtend effect hebben op het totaalbeeld. Hij is gemaakt van eikenhout.


Het hout is behandeld met een matte lak. Te koop: prachtig design met zeer hoogwaardige materialen en uitvoering. De breedte is 2centimeter, de diepte centimeter en de hoogte centimeter. Vergelijk direct online bij webshops.


De kaarsenhouder is namelijk gemaakt van gietijzer en is volledig machinaal geproduceerd in Groot-Brittannië. De tafels hebben een robuuste uitstraling en is gebouwd in strakke lijnen als tafelpoten en met zachte rondingen op het tafelblad.

Afgewerkt met een zwarte of natuurlijke lak. De Bell lamp is een prachtig designstuk voor in ieder interieur. De lamp trekt de aandacht door de bijzondere vorm en het spiegelende staal.


Deze tafel heeft een bronzen tafelblad met een onderstel van messing. Het is een verlengde van de iconische Mirror Ball. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.


Free Shipping on Orders Over $49! Nu verkrijgbaar in de interieurwinkel! De Stone tafellamp is dan ook gemaakt van dit mooie, unieke steen. Ieder marmeren stuk krijgt een geheel eigen identiteit door de bijzondere structuur van dit materiaal.


Deze tafellamp is uitgevoerd in wit, heeft jaar garantie en is alleen geschikt voor binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts