dinsdag 11 februari 2020

Woca floorpaint

Bestel nu Little Greene verf! Let op: Wij adviseren om na het schuren altijd als eerste laag WOCA Base Primer Wit aan te brengen, om doortekening van inhoudsstoffen uit het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Na 2-uur kan de eerste laag Floorpaint aangebracht worden.


Voor en tijdens gebruik de Floorpaint goed omroeren. Use WOCA Intensive Wood Cleaner for thorough cleaning.

Sanding: - Of new surfaces: Sand with sanding paper grit 100. Floor Paint is een uniek product dat zorgt voor een volle beschermlaag. Het watergedragen, polyurethaan gemodificeerde acryl verfsysteem is sneldrogend en geeft een duurzaam oppervlak dat eenvoudig te reinigen en te onderhouden is.


Woca Floorpaint beschrijving. Het product zorgt voor een hoogwaardige beschermlaag, is sneldrogend en. Verbruik 6-mper liter Voorgehard na uur en volledig uitgehard na 5-dagen bij 20°C.


De proefzakjes komen in 25ml en zijn geschikt voor een enkel plankje. Het wordt aangeraden de floorpaint tot keer aan te brengen.

U kunt de proefzakjes gemakkelijk aanbrengen met een lakroller. Goe gemakkelijk en overzichterlijk. WOCA is een afkorting van Woodcare, het Engelse woord voor houtverzorging.


Producten van WOCA staan bekend om hun natuurlijke uitstraling en eenvoudige onderhoud. Woka - Ontdekken nu hoogwaardig design en moderne lifestyle bij design-bestseller. The unique, modified polyurethane acrylic color sytem dries quickly and ensures a durable surface that is easyly to clean and to maintain. Het unieke watergedragen, polyurethaan gemodificeerde acryl verfsysteem is sneldrogend en slijtvast. De verf is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart.


Wat een trend is van de laatste tijd is helemaal een dikke witte vloer. Dat zie je bijvoorbeeld op dit bord. Voor de rest is hij helemaal dekkend wit of zwart of zoals op dit paneel helemaal grijs. Voor 17:besteld is morgen in huis! om prijzen te zien.


Vermijd kleurverschillen door meerdere bussen voor gebruik te mengen. Niet al onze dealers hebben altijd al onze producten direct op voorraad. Het is sneldrogend en slijtvast. Ons advies is dan ook om eerst te bellen voordat u langsgaat.


WOCA offer wood care products for the basic finishing and maintenance of wood products for the retail and industrial markets.

Voorkleuren Vloerwissers en toebehoren Vloerverlichting Vloerbescherming Ventilator Uncategorized 0. The product is suitable for al. MISSCHIEN OOK INTERESSANT. Onderhoud Indien een extra sterke beschermlaag gewenst is kan aan de laatste laag floorpaint WOCA advanced 2K verharder toegevoegd worden.


WOCA Floorpaint is een dekkende watergedragen verf voor houten vloeren, verkrijgbaar in wit. Door de harder toe te voegen, wordt de laatste laag van de floorpaint een stuk sterker en slijtvaster.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts