vrijdag 21 februari 2020

Woood tijmen

Shop jouw nieuwe Woood eetkamerbank Tijmen hier. Ontdek alles van Woood online bij Wehkamp. Voor 23:bestel morgen in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct. De afmetingen zijn (hxbxd): 92x47xcm.


De gestoffeerde stoel met gecapitonneerde rugleuning (zonder knopen) heeft een basic look en past bij iedere woonstijl.

Wij van De Eekhoorn nemen de bescherming van uw privacy zeer serieus en zullen dan ook de persoonlijke gegevens - die u ons toestaat te verwerken- alleen gebruiken om. Deze bank is bekleedt met een stevige stof (1 polyester) in de kleur antraciet. De WOOOD eetkamerbank Tijmen antraciet is een echte basic die gecombineerd wordt met de eetkamerstoel. Op deze bank plaats je gemakkelijk een rij kinderen, maar is ook prima geschikt voor een diner met vrienden.


Grijze eetkamerbank Tijmen Woood. Dankzij deze eetkamerbank is tafelen voortaan een feestje. Geniet van het grote zitcomfort en het knusse gevoel dat de zachte bank oproept: de diners kunnen niet lang genoeg duren!


Bovendien ziet de grijze eetkamerbank er gezellig én stijlvol uit.

Een bijzondere toevoeging aan je eetkamer! Deze WOOOD Livia 3-zits bank fluweel nachtblauw is een mooie aanwinst in je interieur. Deze trendy en stijlvolle 3-zits bank heeft een comfortabel zitkussen en een rugkussen met capitonnering. De bank is gestoffeerd in een warme fluwelen stof en de houten poten zijn zwart gelakt. De Livia 3-zits bank is verkrijgbaar in meerdere kleuren.


De zitting van de Tijmen eetkamerstoel is bekleed met stof in de kleur taupe. De rugleuning van de stoel is gecapitonneerd. Dit draagt bij aan de stijlvolle uitstraling van deze eetkamerstoel. Eetkamerbank Tijmen van het merk Woood is bekleed met grijze stof. Het model heeft een gecapitonneerde rugleuning en stoelpoten die taps toelopen.


Het frame is in een lichte houtkleur en het zitgedeelte is grijs. Op de eetkamerbank Tijmen van het Nederlandse merk Woood kan je lekker lang tafelen. Deze royale eetbank is bekleed met een antracietkleurige stof. De Tijmen staat op taps toelopende poten van licht hout.


De bank toont stoer en is voorzien van een stevige stof (1 polyester) in de kleur antraciet. Door de basic look van deze bank past Tijmen bij iedere woonstijl. Topkwaliteit Tijm, Niet goed Geld terug!


Alle stijlen en merken meubels!

Merk meubels shop je online. Kies uit 3producten vanaf € 50. Woood Tijmen Stoel Warm Grey (Set Van 2) is gemaakt van Hout en van het merk Woood. Controleer voor de zekerheid de prijs en beschikbaarheid. De stevige stof welke bestaat uit 1procent polyester zorgt niet alleen voor een uitstekende duurzaamhei maar ook voor een prima zitcomfort.


Tijmen doet waarvoor hij gemaakt is en doet dit goed. De onvoorwaardelijke steun in de rug wordt gecombineerd met aangename zachte bekleding, waarin u slechts een beetje, maar toch meer dan genoeg in weg zakt. De WOOOD loungebank Tijmen rechts (met het loungegedeelte aan de rechterzijde) biedt ruim plaats en is een geschikte hangplek voor het hele gezin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts