donderdag 13 februari 2020

Vlonderplanken beitsen

Beits tegen de laagste prijzen. Heb je een houten terras dat is gemaakt van vlonderplanken ? Deze kun je ze goed onderhouden door ze regelmatig te behandelen met een geschikte beits of olie. Rambo plantserbeits of Cetabever terrasolie.


Speciale beits of olie voor je terras of vlonder is er van Rambo of Cetabever.

Voordeel van beits is, dat je geen grondverf nodig hebt als basis. Wil je starten met de klus? Hieronder vind je een overzicht van alle benodigdheden om te beitsen , een stappenplan en een aantal tips. Klik dan hier om naar alle beitsen te gaan.


Breng de beits , lak of olie niet te dik aan. Door regelmatig te vegen, kun je ervoor zorgen dat planken minder glad worden. Helaas is gladheid ook bij deze vlonderplanken niet te voorkomen.

Het type vlonderplank heeft invloed op gladheid van een vlonder. Vlonderplanken zijn er in allerlei soorten. Zelf hebben wij bij Brand-Solide al jaren ervaring met vele verschillende beitsen en wij verbeteren het assortiment samen met onze producenten voortdurend. In onze tuin hebben wij ca.


Daarnaast helpt het de kleur van het hout te behouden of het geeft je de mogelijkheid het hout juist een ander kleurtje te geven. Hardhouten vlonderplanken. Dankzij onze jarenlange ervaring met hardhouten vlonderplanken kunnen wij u gegarandeerd de beste kwaliteit tegen de allerbeste prijzen bieden! Bestel uw vlonderplanken direct online, of kom langs in de showroom om de topkwaliteit met eigen ogen te zien. Maak uw keuze uit ons brede assortiment kwaliteits vlonderplanken of kom kijken in onze showroom, waar u o. Lazuur is het Duitse woord voor beits lazuurverf is dus niks anders als beits.


Wij verkopen uitsluitend professionele beitsen en verven. Het voornaamste verschil met Nano Coating is dat het lazuurverf iets meer glimt. Er zijn verschillende soorten beits om hout te beschermen en een kleur te geven. Wanneer u tuinhout gaat beitsen , is het verstandig om hiervoor de juiste soort te nemen. Het grootste verschil zit erin dat een tuinbeits dekkend is of niet.


Wilt u uw tuinhout echt een andere kleur geven dan is dekkende buitenbeits oftewel houtverf ideaal: het zorgt voor een diepe kleur die bij uw tuin past.

Composiet hoeft niet in de olie of beits te worden gezet. De composiet vlonderplanken hoeft u niet met impregneer of beits te behandelen om verkleuring te voorkomen of om aantasting door insecten tegen te gaan. Beestjes eten nu eenmaal niet graag kunststof. Ondanks dit is het mogelijk dat er scheuren kunnen ontstaan.


Liefhebbers van eikenhout houden hiervan, aangezien dit ook die landelijke uitstraling extra benadrukt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen dit houtsoort te beitsen. Bij douglas vlonderplanken is beitsen belangrijk om het hout goed te conserveren en weerbestedig te maken. Kies voor hk lazuur beits van Remmers voor het beste eindresultaat en optimale bescherming tegen weersinvloeden.


De vlonderplanken liggen gedeeltelijk onder een afdak (veranda), daar is de oude beitslaag nog redelijk intact. Echter op het deel van het terras dat niet onder de veranda ligt (en dus door zon en regen verweerd) is de beitslaag inmiddels al verdwenen. Het verschil tussen olie en beits is vooral dat beits over het algemeen betere bescherming biedt, maar dat door olie de natuurlijke uitstraling beter bewaard blijft. Voor houtbehandeling van kasten of meubels, kun je wellicht beter kiezen voor olie, omdat de weersinvloeden binnen natuurlijk zeer beperkt zijn. Ja, met een (vochtregulerende) beits , éénpotssysteem, systeemverf (naar keuze transparant of dekkend).


Dit zijn verschillende termen voor een min of meer zelfde product. Laat nieuw geimpregneerde hout wel bij voorkeur enige maanden tot een jaar onbehandeld alvorens het te beitsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts