woensdag 19 februari 2020

Trae lyx beits

Trae Lyx beits op Vergelijk. De kleuren zijn met elkaar te mengen, zodat men een kleur naar eigen wens kan samenstellen. Trae-Lyx Beits koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Trae lyx beits

Het leuke is dat de kleuren met elkaar te mengen zijn. Zo kun je een kleur naar eigen wens kan samenstellen! De karakteristieke tekening van het hout blijft hierbij bewaard.


Verkrijgbaar in de kleuren naturel eik, gerookte eik, verweerde eik, oude eik, gebrande eik en vergrijsde eik. Het is dé afwerking voor vloeren van hout en voor parket, omdat je daar op een hoogwaardige manier gebruik van kunt maken. Je hebt daarbij de keuze uit een breed assortiment met producten, ook geschikt voor houten meubels voor binnen. Van Beginner tot de Serieuze Visser.


Meer informatie vindt u in onze webshop. Het wordt aanbevolen om eerst een proefvlak te zetten. Is een gebruiksklare, lichtechte, eenvoudig te verwerken en goed poriënvullende waterbeits voor het beitsen van zachte en harde houtsoorten binnen. Geschikt voor: vloeren, trappen en meubels.


Aan te brengen in lagen totdat de gewenste kleur is bereikt. Het is altijd goed om eerst een proefstukje te gebruiken. De toplaag kan gebruikt worden om wanden te beschermen nadat ze zijn behandeld met muurverf, spackverf, stucwerk etc. Super handig dus als je extra bescherming op je muur wilt! Deze toplaag geeft een zeer matte uitstraling en is ook nog eens krasvast.


TRAE LYX kleurbeitsen zijn onderling mengbaar. Door de bijzondere slijt- en stootvastheid uitzonderlijk geschikt voor de verzegeling van parket- en andere houten vloeren, trappen, deuren, betimmeringen, etc. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Hierna de beits laten drogen. De beitsen zijn onderling mengbaar. Dus als een kleur te donker uitpakt, zorgt de kleurbeits kleurloos ervoor dat de kleur lichter wordt.


Trae lyx beits

Bekijk meer ideeën over Beitsen , Hout en Beits. De levertijd van dit product bedraagt 2-3. Dan bent u bij verfspecialist Macaverf. Wij zijn tot wel goedkoper dan andere DHZ-zaken in Nederland. Kom dan snel naar onze website VERGELIJK.


Wij zijn een online verfwinkel gespecialiseerd in verf en verfbenodigdheden. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. De naam bewijst het: trae betekent hout in het Zweeds, en lyx is luxe.


Trae lyx beits

Het is een kwaliteitsmerk dat lakken, beits en wax produceert voor houten vloeren en houten meubelen. Verf kan om drie redenen worden toegepast: bescherming, verfraaiing en kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts