donderdag 6 februari 2020

Zilveren kledinghangers

Gratis verzending boven €5-. Nu ook kleinere verpakkingseenheden verkrijgbaar! Unieke hangers en een breed assortiment, bestel! Voor 15:uur bestel de volgende werkdag in huis.


Niet goed geld terug garantie.

Alle kledinghangers vind je op beslist. Bestel simpel jouw kledinghangers. Grote keuze in zilveren hangers en alles op voorraa gratis verzending in binnen Europa gratis luxe cadeau verpakking.


In de 9dots-shop vindt u zilveren kledinghangers voor diverse gebruiksdoelen, bijvoorbeeld voor bovenkleding, vesten, jurken en jassen. De kledinghangers zijn ook beschikbaar in diverse maten en breedtes. Wilt u meer informatie over de zilveren kledinghangers ? Neem gerust contact op met onze verkoopspecialisten!

De Tube kledinghanger valt op dankzij deze twee kenmerken en past perfect binnen een industrieel interieur! Hij heeft namelijk een stoere metalen uitstraling en is afgewerkt in een oud zilveren kleur. Combineer deze kledinghanger met de bijpassend Tube kapstok, maar combineer hem ook met andere kapstokken voor een industriële finishing touch.


Houten Kledinghangers - StuksHang al je kleding en accessoires op aan deze mooie kledinghangers. De set bestaat uit kleerhangers. De hangers zijn 44cm breed en 12mm dik. Het hout is blank gelakt, u betaalt voor stuks. In ons assortiment vindt u o. Ook de benodigde accessoires zoals bijvoorbeeld maataanduiders leveren wij uit voorraad mee.


Tevens bedrukken wij bijna al onze kledinghangers vanaf 2stuks. Auto kledinghanger , cm. Deze auto kledinghanger is o. Daarnaast kunt u naast metalen kleerhangers ook kiezen uit zilveren kunststof hangers.


Met de verschillende zilveren kledinghangers vindt u in één oogopslag uw kledingstuk terug in uw kledingkast. Luxe zwart en zilveren kledinghangers stuks De luxe zwart en zilveren kledinghangers zijn voorzien van een mooie zachte rubberen coating. In de categorie kledinghangers treft u hangers van hout, RVS, satijn en plastic voor het gebruik in garderobes.

Uiteraard worden er ook diverse anti-diefstal kledinghangers die gebruikt kunnen worden in combinatie met een ring die om de kledingroede geplaatst wordt. Zowel in uw kledingwinkel, magazijn, kledingkast of walk-in-closet. Dit voorkomt dat het kledingstuk niet van de hanger afg. Kledinghangers in alle uitvoeringen MultiShape levert alle mogelijke kledinghangers voor de fashion branche. U vindt bij ons fraaie beukenhouten kledinghangers , sterke metalen kledinghangers en lichte kunststof kledinghangers.


Ook kunt u kiezen voor anti slip uitvoeringen. Het materiaal van de hanger is chroom. Zilveren Kledinghanger ketting hanger. Op zoek naar een Hanger dames? Hangers dames koop je eenvoudig online bij bol.


Luxe kledinghangers in verschillende vormen, maten en kleuren vind je bij Musthaves. Gebruik deze kledinghangers om kleding op te hangen in je kledingkast, aan een kledingrek of aan de kapstok. Onze kledinghangers hebben handige functies waardoor je kleding er netjes op blijft hangen, zoals bekleding van fluweel of handige haakjes waar je kleding aan vast blijft zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts