woensdag 12 februari 2020

Wijzonol lbh hoogglans prijs

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Verf tot Korting bij Verfwinkel.


De Grootste Online Verfleverancier van Nederland. Altijd binnen dagen geleverd! LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak.

Hoogglanzende aflak met uitstekende buitenduurzaamheid op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Bovendien kun je rekenen op een optimaal glansbehou dankzij de gesiliconiseerde alkydhars die er is gebruikt. Inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Je kunt hier uitstekend buiten gebruik van maken.


Op basis van alkydhars als bindmiddel kies je voor niets minder dan de beste kwaliteit, zodat het schilderwerk ook door de jaren heen mooi duurzaam zal blijven. Deze verf heeft een goede buitenduurzaamheid en garandeert een optimaal behoud van de glans. Deze lak is het gehele jaar te verwerken en heeft een uitstekende vloeiing.


Deze blanke lak is weervast, UV bestendig en waterafstotend dus zeer geschikt voor het transparant afwerken van al het houtwerk buiten.

Bij Verfwinkel altijd verkrijgbaar met fikse korting en bovendien te mengen in iedere gewenste kleur! De goede aanvangsdroging van slechts uur beperkt de kans op oneffenheden tot een minimum. Beschikbaar in heel veel kleuren. Voor 23:besteld = morgen in huis.


Toepassing: Als aflak op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Het is de ideale universele grondlak voor buiten. Het product is het gehele jaar te verwerken, en heeft een lang kleurbehoud. Vooral bekend geworden met de LBH lijn, hoogwaardige verven voor buiten, maar ook de nieuwste Aqua PU lijn, watergedragen verf, voldoet aan de hoogste verwachtingen.


Veel van de muurverven zijn minder belastend voor het milieu, omdat men als bindmiddel gebruik maakt van. Deze buitenlak heeft een duurzaamheid tot wel jaar, lang behoud van glans en is eenvoudig te verwerken (onder de juiste verfomstandigheden en -voorwaarden). Halfglanzende, systeemverf op basis van gesiliconiseerde alkydhars.


Professional, lees hier meer informatie over het systeemverf! Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Voor hout, kunststof en metaal binnen en buiten.


De keuze is gebaseerd op meerdere factoren, zoals de ondergrond en toepassing. Met deze lak ben je tot wel jaar schildervrij! Uitstekend buitenduurzaam - Hoge hoogglans en zeer goed glansbehoud - Zeer mooie vloei - Goed standvermogen en (kanten)dekking - Gehele jaar te verwerken Als aflak op voorbehandeld hout, metaal en kunststof, buiten.

Dit product wordt ook wel dekkende beits genoemd en is dus ook geschikt voor het afwerken van tuinhuisjes, schuren, tuinmeubels en houten gevelbekleding. Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit verf? Belangrijkste eigenschappen: Uitstekende buitenduurzaamheid.


Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts