dinsdag 25 februari 2020

Trimetal silvanol

Trimetal silvanol

Nu Trimetal Verf tot korting. Nu bestellen = morgen in huis! Uitgebreid assortiment Sigma verf. Alle schoonmaak artikelen va €00.


Trimetal silvanol

Silvanol LS is een oxidatief drogen zijdeglanzen UV absorberen transparant gepigmenteer filmvormend houtveredelingsproduct op basis van een gemodificeerde alkydhars. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Silvanol LS Acryl is een zijdeglanzend transparant gepigmenteerd filmvormend houtveredelingsproduct op basis van watergedragen acrylaathars. Het is een houtveredelingsproduct dat nauwelijks een film vormt, waardoor je daar goed gebruik van kunt maken. Een professionele keuze, waar je ook als doe-het-zelver goed mee aan de slag kunt.


Trimetal Silvanol LS is een zijdeglanzende UV absorberende blanke lak. Deze blanke lak van Trimetal is verkrijgbaar in blank en diverse hout-kleuren en in blanke basis Base SU. Alleen verkrijgbaar in diverse houtkleuren zoals eiken en teak.


Trimetal silvanol

Bekijk wat voor moois er allemaal met Trimetal geschilderd wordt Trimetal is een onderdeel van. Inschrijven voor onze nieuwsbrief. Schoonmaak artikelen vanaf €00.


Verkrijgbaar in blank en diverse houtkleuren. Je bestelt op die manier voordelig verf van de beste kwaliteit, om daar op een prachtige manier mee te schilderen. En kom je er zelf niet helemaal uit?


Trimetal silvanol

We helpen je met deskundig advies, zowel met de verf van Trimetal als de andere A-merken bij ons uit het assortiment. Heb je vragen over Trimetal verf of wil je een grote bestelling plaatsen? Silvanol LM is geschikt als decoratieve grond- en aankleurlaag op hout voor buiten, o. Trimetal silvanol lm is een oxidatief drogen uv absorberen transparant gepigmenteer weinig filmvormend houtveredelingsproduc. Als eerste laag op hout voor buiten met een filmvormende afwerklaag zoals Silvanol LSof Silvanol LB. Het Silvanol gamma van Trimetal is speciaal ontwikkeld voor het behandelen, beschermen en decoreren van hout.


Daarnaast bestaat het Silvatane gamma van Trimetal , bestaande uit vernissen, speciaal ontwikkeld om het natuurlijke uitzicht van hout te accentueren en garandeert een goede mechanische, krasvaste bescherming. Silvanol LB is een oxidatief drogen glanzen UV absorberen transparant gepigmenteer filmvormend houtveredelingsproduct op basis van een gemodificeerde alkydhars. Geschikt als duurzame afwerklaag op hout o. Silvanol LM bestelt u voordelig en snel bij Het Verfwarenhuis, kortingen tot wel. Zorgt voor een optimale biologische, preventieve en curatieve bescherming van alle houtsoorten. Verhindert de aantasting van het hout door diverse soorten insecten (houtboktor, spinthoutkever, boor- of klopkever, enz.) en verdrijft ook hun larven.


Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Vernis: Soms moet het hout krasvaster en 'harder' afgewerkt worden dan alleen met een beits. Bekijk alles met trimetal silvanol ! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.


SILVANOL LM of PERMALINE PRIMER of PERMALINE SNELGROND. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts