woensdag 20 februari 2019

Friese witjes voegen

Een witje wordt handmatig geproduceerd en dat zie je terug in het uiterlijk van de tegeltjes. Foutjes als een ruwe zijkant, een zandkorrel of een oneffenheid in het glazuur zijn kenmerken van de handgemaakte tegel. Witjes in het echt bekijken.


Daar vindt u vele voorbeelden van verschillende mixen met witte tinten. Tevens kunt u vele tableaus in bekijken.

Een voeg in cementkleur wordt ook veel toegepast om de wand een authentieke uitstraling te geven. Voor een wat oude uitstraling kunt u het best ivoor, jasmijn of cementgrijs als kleur gebruiken. Let wel op, craquelé (kleine scheurtjes) wordt dan ook iets beter zichtbaar.


Voegen op de juiste manier. Van de mooie wittinten tot de bekende spijkergaatjes op de hoeken van de tegeltjes. Gebruik geen spierwitte voeg maar ivoor, jasmijn.


Ze worden handgemaakt volgens receptuur uit de 17e eeuw. Door de ambachtelijke werkwijze krijgen de witjes een breed scala aan tintnuances, wat uw muur een authentieke uitstraling geeft.

Onze tegels worden met de hand gemaakt wat bij enkele tegels zichtbaar kan zijn door minimale “foutjes” wat ook de charme aan de tegelwand geeft, neem daarom altijd enkele tegels meer als u daar geen prijs op stelt. In vele witte tinten, niet alleen voor de landelijke keuken, maar ook voor de strakke moderne keuken. Friese witjes zijn stijlvol, heel gemakkelijk aan te brengen en gaan jarenlang mee. Kies hier uw kleur mix uit, er zijn witte tinten. Wanneer u witjes gaat voegen zijn er eigenlijk maar keuzes.


Andere kleuren zijn simpelweg niet authentiek en kwamen dus vroeger nooit voor. De beste voegmortel die u kunt gebruiken voor het voegen van witjes is de wand voegmortel van Ardal. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. De afmetingen van de witjes zijn 13x13. Elke kleur kan vervaardigd worden.


De witjes zijn beschikbaar in allerlei kleuren. Zo kunt u denken aan blauwe witjes , roze witjes , rode witjes et cetera. Wij hebben alles op voorraad tegen groothandelsprijzen. Voor een totale prijsopgave adviseren we om contact op te nemen.


Dit oogt als het zogenaamd “koud zetten”. Een te brede voeg zorgt voor een storend geheel, zeker als u ook een tableau wilt plaatsen.

Zeer tevreden over de service De tegeltjes zijn schitteren de keuken is wat donker maar door. Huizerwitjes is specialist in het plaatsen en voegen van tegels. Een authentiek product van ambachtelijke Friese tegelfabrieken. Authentieke witjes van de Friese tegelfabriek. Deze tegels geven uw keuken, badkamer of toilet een authentieke sfeer.


Ook Oud Hollandse tegels, ook wel ( Friese ) witjes genoem bestelt u direct online voor de beste prijs bij Tegelmegashop. Unieke uitstraling wandtegels, gemaakt op authentiek wijze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts