vrijdag 1 februari 2019

Wandbekleding keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!


Vestigingen door heel Nederland.

Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Moderne betaalbare design wanddecoratie! Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland. Welke stijl je keuken ook heeft - modern, landelijk of minimalistisch - bij ons vind je wandpanelen de altijd passen bij je keukenstijl. Onze acrylaat keukenachterwand heeft een poriënvrij, glad oppervlak en is eenvoudig schoon te houden.


Dit hoogkwalitatieve materiaal is redelijk krasgevoelig, dus kijk uit met staalwol of schuursponsjes. In deze keuken hebben ze gekozen voor een keukenwand met een bijzonder gewaagde tint: fel geel. De muurbekleding van de keuken is echt een eyecatcher.

Decoratie voor je keukenmuur werkt samen met de kleuren om een persoonlijke twist aan de ruimte te geven. Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken. De achterwand - ook wel keukenwand of backsplash genoemd - is bepalend voor het uiteindelijke aanzicht van de keuken. Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand. De kunststof wandpanelen in de badkamer (zelfs waterdicht in douchehoek) en in overige ruimtes geeft het een compleet nieuw, fris en mooi uiterlijk zonder dat het.


De decoratieve wandpanelen van Dumaplast zijn waterbestendig en onderhoudsvriendelijk. Met de wandbekleding van KARWEI kun jij je muren binnen een handomdraai een stoere of luxe uitstraling geven. Wandbekleding kopen bij KARWEI. De wandbekleding van KARWEI is een andere manier van muren afwerken dan bijvoorbeeld behang of verven.


Stylepads van Dockfour als keuken achterwand maken het mogelijk een functionele en esthetische invulling te geven aan een wand. Deze nieuwe ontwikkeling zal uw interieur verrijken en biedt ongekende mogelijkheden als een fraaie wandbekleding. Achterwand keuken kopen bij GAMMA.


Een achterwand bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw keuken. Met een achterwand voor uw keukenwerkblad maakt u uw keuken dan ook helemaal af. Bij GAMMA heeft u keuze uit achterwanden in diverse stijlen. Van zwarte, witte of grijze hoogglans achterwanden tot aluminium of berken decopanelen.


Wandpanelen bij Praxis zijn gemaakt van duurzaam materiaal voor een extra lange levensduur.

Kies voor vochtwerende wandpanelen om je badkamer of keuken een snelle metamorfose te geven. Zorg wel voor goede ventilatie in de ruimte om de wandplaten zo mooi mogelijk te houden. Alle wand- en plafondplaten worden kant-en-klaar geleverd. Let op: We raden aan om uit voorzorg een hittebestendige plaat achter de kookplaat te plaatsen om uw kunststof keuken achterwand tegen extreme hitte te beschermen. Maar natuurlijk ook voor bij uw thuis zoals in de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer van de verschillende bekende merken.


Onze houten wandbekleding producten zijn geschikt voor woonkamers, slaapkamers en keukens. Onze optische stenen wand producten zijn 3d geprint en uitermate geschikt voor badkamers, restaurants, keukens of kantoor muren. Luxe wandbekleding van Bokmerk wordt het meest gebruikt om de keuken of badkamer een prachtig nieuw aanzicht te geven. U kunt de houten wandbekleding op diverse manieren in uw interieur verwerken.


Denk bijvoorbeeld aan het bekleden van een volle wand in de slaapkamer, of slechts een verticale strook achter het toilet. Het kan geïnstalleerd worden in de badkamer (niet in de natte cel) maar ook in de keuken creëert het een rustiek en warm effect. Met ideeën voor een moderne wandbekleding kun jij namelijk vast de nodige inspiratie op gaan doen.


En modern kan daarbij erg ruim opgevat worden. Laten we maar eens grondig gaan kijken. Er zijn nauwelijks voegen te boenen en vuil en kalk hechten niet snel.


Kunststof wandbekleding is eenvoudig schoon te maken. Kortom, ideaal voor ruimtes die door gebruik snel vuil worden zoals badkamers, keukens , liftinterieurs, kleedkamers, toiletruimtes enzovoort. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Op zoek naar wandbekleding ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan wandbekleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts