vrijdag 1 februari 2019

Kasjmier stof

Dames truien online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele damesmode assortiment online. Mahogany, de kasjmier -specialist voor de kasjmier -liefhebber.


De grootste collectie stoffen van Nederland!

Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Gratis stofstalen service om zo een perfect beeld van een stof te krijgen! Ontdek de meest actuele collectie van Stoff bij de Bijenkorf.


Kasjmier of kasjmir is een type wol afkomstig van de Kasjmirgeit. De wol is genoemd naar het gebied Kasjmir in India, Pakistan en China. Uit dit gebied komen de oorspronkelijke geitenrassen.


De Kasjmirwol is een fijne en zeer zachte, soepele vezel, tot onder µm. Aangezien kasjmier heel fijn is, ontstaat er bij het spinnen een zeer dichte garenkwaliteit.

Hierdoor is kleding van kasjmier zelfs bij ijzel en sneeuw aangenaam warm, zelfs tot tweemaal warmer dan wol. Tips om uw kasjmier mooi te houden. Hier een paar tips, hoe u de levensduur van uw favoriete kasjmierkleding verlengt.


Stoffen Spectrum - Webwinkel met exclusieve modestoffen, Online stoffenwinkel. Als gevolg van de fijne vezels heeft cashmere nbsp;zeer goede warmte-isolerende eigenschappen bij een laag gewicht. Deze zeer duurzame mantelstof is licht gewicht, soepel vallend en mooi glanzend. Haute Couture grof geweven mantelpak stof oker geel cashmere wol. Cashmere wol licht gewicht exclusieve mantelstof donker geel.


Kasjmier is de exclusiefste wolsoort en deze fraaie stof gebruiken we dan ook voor onze mooie en exclusieve mode. Omdat steeds meer mensen willen weten hoe kasjmier nou precies gemaakt wordt, geven we op deze plek graag wat meer informatie over de productie van kasjmier wol. Kasjmiergaren wordt gesponnen uit de ondervacht van kasjmiergeiten. Door rechtstreekse afname zijn de prijzen van deze prachtige stoffen relatief laag.


Van Gool Stoffen staat al jaren bekend om zijn zeer grote en uitgebreide collectie modestoffen en designerstoffen van bekende merken. Ook voor het maken van maatpakken hebben wij een zeer uitgebreide collectie kostuumstoffen waaronder: zuiverscheerwol, cashmere , barathea, schotse ruiten ( tartan ), krijtstrepen, linnen etc. Dit alles hebben wij standaard in onze collectie. Bekijk de uitgebreide collectie van Stoff online bij de Bijenkorf.


De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.

Historisch gezien was onze eerste know-how op basis van maatpakken en overhemden. We werkten met hoge klasse kleding en top kwaliteit stoffen. We stapten over op kasjmier mode nadat we onze toekomstige fabrikant in Nepal ontmoetten.


Deze kleine fabriek was zeer bekwaam en had grote menselijke waarden. Goedkoop cashmere stof , Koop kwaliteit wol doek rechtstreeks van Chinese cashmere wollen stof Leveranciers: Opgewaardeerd dubbelzijdige dikke kasjmier stof hoge-end gast voor wollen stof herfst winterjas kasjmier wollen stof wol doek Geniet van Free verzending wereldwijd! Kasjmier is een wolsoort van topkwaliteit die kleding glans geeft en zeer zacht aanvoelt. Deze maten zijn berekend op basis van de maat S. Vind de beste selectie kasjmier stof fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit kasjmier stof voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Kasjmier komt oorspronkelijk van de onderbuik van de kasjmiergeit. De geiten hebben de kleuren wit, grijs, bruin en zwart. Deze geiten komen oorspronkelijk vooral voor in de regio Kasjmier , een gebied in Pakistan, China en India.


De ondervacht van deze geiten is van zichzelf al heerlijk wollig, zacht en volledig schoon. Met een speciale shaver, bijvoorbeeld die van Repeat Cashmere. Kan kasjmier ook gestreken worden? Check op het label of het kan.


Zo ja, leg dan een vochtige, katoenen doek tussen het wollen kledingstuk en je strijkijzer: zo bescherm je de wol. Stomen met een strijkijzer of stoomapparaat is ook een optie. Meer van dit in je tijdlijn? De stof Ook van de stof kan men enig informatie over de kwaliteit aflezen. Is de stof koud en licht glanzen betreft het hier met zekerheid viscose.


Deze minderwaardige kunstvezels worden vaak bij Turkse, Indiase en Chinese imitaties gebruikt, daar zij gemakkelijk te produceren en goedkoop zijn. Maar, het moet gezeg van een kledingstuk met een hoog ‘ply’-gehalte is de kasjmierwol zelf nog niet per definitie van hoge kwaliteit. De fijnheid van cashmere met nauwelijks bovenharen is veel bepalender voor de kwaliteit van deze exclusieve stof.


Een kwaliteit waar u bij REPEAT Cashmere op kunt rekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts