maandag 18 februari 2019

Dik gordijn

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar. Gordijnen en overgordijnen. Je wilt niet dat iedereen ’s avonds bij je binnen kan kijken en daarom sluit je de overgordijnen zodra het donker wordt en je binnen het licht aan doet. Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van.


Isolerende gordijnen zijn hierbij een uitkomst: ze werden niet voor niks ook wel koudewerende gordijnen genoemd. Door te kiezen voor gordijnen met een dikke stof verzeker je jezelf van betere isolatie. Het gebruik van een dikke gordijnstof resulteert eveneens in geluidsisolerende gordijnen , wat de akoestiek binnen ten goede komt.

Dik Interieur is de specialist op het gebied van gordijnen. Overgordijnen, in betweens, vouwgordijnen, vitrages en paneelgordijnen zijn bij ons leverbaar. Voor het mooiste eindresultaat hebben wij een uitgebreid scala aan rail en roedes.


De keuze is enorm zowel in kleur als kwaliteit. Over het algemeen geldt hoe dikker de stof hoe betere de isolatie. Sluit de gordijnen als het kouder wordt zoveel mogelijk.


Hang geen dikke isolerende gordijnen voor de radiatoren. IKEA - MERETE, Donkermakende gordijnen , paar, grijs, De dikke gordijnen maken de kamer donkerder en zorgen voor privacy omdat je van buitenaf niet naar binnen kan kijken. Door de oogjes aan de bovenkant kan je de gordijnen direct aan een gordijnroede hangen.


Velours gordijnen gevoerd dik tochtvrij warmtebesparend s. Zeer mooie gordijnen 165x2hoog per stuk stuks dus voor woonkamer aan beide kanten zijn gevoerd en. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Ben dus wel benieuwd hoe jullie hem opgehangen hebben, want als dat te voorkomen is, heb ik nog een kansje om hem te overtuigen haha.


Maar wist je dat ze ook heel handig kunnen zijn als betaalbare oplossingen voor andere plekken? De zoektocht naar gordijnen hoeft niet moeilijk te zijn. Wij maken de keuze voor gordijnen gemakkelijk.

Bij Kwantum vind je een breed assortiment aan gordijnstoffen waardoor er altijd een geschikt gordijn voor je bij móét zitten. Van een dunne inbetweenstof tot een dikke verduisterende gordijnstof: elke stof heeft een eigen structuur. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Ruim assortiment online bestellen! In deze woonkamer is het kleurenpalet wit, zwart en roomkleur met hout als accentmateriaal voor wat warmte. Op onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen , zowel in woord als beeld. Heeft u uiteindelijk toch nog vragen? Showroom Bezoek onze showroom op Vreelandseweg 40C te Hilversum.


De kant en klaar gordijnen worden geleverd inclusief een RSV ophangsysteem. Ieder gordijn heeft een isolerende werking. De mate van isolatie is afhankelijk van de dikte van de stof. Hoe dikker de stof, des te beter de isolerende werking. Ook bestaan er stoffen met een coating, deze coating zorgt voor betere isolatie en voor verduistering.


Je kunt kiezen voor een op maat gemaakt gordijn of voor een van onze standaardmaten. Als je het gordijn voor de deur gebruikt om de kou te weren, dan kun je het beste voor een velours gordijn gaan. Zorg er in ieder geval voor dat het gordijn aan de onderkant tot op de bodem komt en aan de bovenkant de deur ruimschoots bedekt, zodat er geen tocht langs de gordijnen kan komen.


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts