donderdag 14 februari 2019

Elho pure round 50

Kies uit producten vanaf € 110. De pure producten komen tot stand door het gebruik van een speciale techniek, het zogenoemde rotatiegieten. De producten worden daarna zorgvuldig met de hand bewerkt tot het gewenste eindresultaat bereikt is. The pure products are manufactured using a special technique known as rotational molding.


Elho pure round 50

They are then carefully finished by hand to achieve the desired end result. De Pure producten van elho laten je planten echt leven! De Pure round is een tijdloze must have voor iedere planten liefhebber.


Dankzij haar unieke prachtige vorm passend in ieder interieur, patio of tuin. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van de Pure round ! Pure Round potten zijn vorstbestendig en kleurvast. Gratis verzending vanaf €75! Voor 15:bestel morgen in huis. Het stijlvolle, ronde design van de elho Soft Round zorgt voor een bloempot die gezien mag worden en maakt dat de potten perfect te combineren zijn met de overige items uit de elho Pure collectie.


Elho pure round 50

Bij ons korting op de Pure Collectie! Vergelijk meer dan 1bloempotten. Elho Pure round antraciet. De laagste prijs op Beslist. Bekijk ons uitgebreide Pure assortiment.


Specialistisch advies nodig? De elho Pure Soft Round High Light is een bloempot en verlichting in één. De Pure Soft is zelfs bestendig tot temperaturen van -graden Celcius!


Hierdoor krijgt groene aanslag geen kans. Bloempot Pure round wit elho , dit komt uit het assortiment pure round , koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. U bestelt een prachtige Bloempot Pure soft round high wit elho , uit het assortiment pure soft round , koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Deze moderne collectie bloempotten biedt een vrolijke toevoeging aan zowel huis als tuin.


Warentuin verstuurt géén pro. Deze bloempot is vervaardigd uit zeer duurzaam kunststof. De pure round bloempot is een ideale pot voor middelgrote planten en bomen. Nieuwprijs €15heeft wat krasjes hier en daar.


Doordat de pot gemaakt is van kunststof kan hij wel tegen een stootje, dus valt hij een keer om geen probleem de bloempot is onbreekbaar. Voor 23:bestel morgen in huis. De plantenbakken uit de Pure collectie zijn gemaakt van het duurzame materiaal Polyethyleen en zijn daardoor ijzersterk en geschikt voor temperaturen variërend van – graden tot graden.


Zelf uw plantenbak uitzoeken. Bezoek ons en aanschouw ons assortiment met eigen ogen! Klik op contact voor onze openingstijden!


De duurzame potten van elho Pure zijn gemaakt van kleurvast, weerbestendig en gerecycled kunststof. De pure straight round high bloembak van elho heeft een luxe design en is gemaakt van sterk kunststof. Deze Pure round heeft een diameter van 40cm en is antraciet van kleur.


De Pure collectie van elho is een stijlvolle collectie geïnspireerd door de combinatie van architectuur en de verfijndheid van de natuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts