vrijdag 1 februari 2019

Spiegels op maat snijden

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Groot assortiment spiegels op maat. Alle merken spiegels op maat. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Vul de door u gewenste maten en de bewerking in.


Daarna wordt automatisch de prijs berekend.

In deze instructievideo van Praxis laten we je zien hoe je een spiegel op maat snijdt. Daarnaast zie je wat je nodig hebt voor deze klus en krijg je een. Dat wil zeggen alleen snijden , met scherpe randen.


Spiegels op maat afwerking. Goed toepasbaar in een houten frame. Indien gewenst kunnen wij de spiegels voor u laten bewerken. Kijk voor een geslepen spiegel hier. De getoonde prijs is per m2.

Een spiegel op maat kan je simpel samenstellen en bestellen met onze spiegelconfigurator. Je wordt geadviseerd tijdens het samenstellen van je spiegel op maat. Je kan verschillende modellen kiezen, gewenste afmetingen invoeren en verschillende soorten en dikte spiegels kiezen. Nu wil ik graag de spiegels opnieuw op maat snijden. Een spiegel is gemaakt van blank float glas waarbij op de achterkant een reflecterende metaallaag is aangebracht, die wordt beschermt door een afdeklaag.


Omdat de metaallaag volledig vlak is gaat deze spiegelen. Badkamerspiegel of spiegelwand. Zo heeft u al snel spiegels op maat in huis voor weinig geld. Ons team van glaszetters beschikken allemaal over een unieke specialiteit. Zo hebben wij uiteraard ook vakmensen in dienst die spiegelglas op maat kunnen snijden.


Met zo’n bijzondere spiegel brengt u net iets meer sfeer in uw woning. Glashandel Accuraat uit Amsterdam levert spiegels op maat in elke gewenste afmeting. De dikte van de spiegel is afhankelijk van het doel van gebruik.


Wij hebben leuke en originele ontwerpen om uit te kiezen. Wij kunnen ook u spiegel op maat snijden volgens uw eigen ontwerp. Maar niet alleen voor spiegels op maat kunt u bij ons terecht.


Ruim assortiment online bestellen!

Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Zelf (oude) spiegels snijden - klusidee. Bij Overveld Glas kunt u alle soorten spiegels op maat bestellen.


Ook alle afmetingen zijn mogelijk van hele grote wandspiegels tot een kleine ronde facet geslepen spiegel in uw toilet. Wil je een spiegel op maat snijden , heb je bij deze afmetingen een tafel nodig waar in ieder geval de maat van de grote plaat op past. Veel glasbedrijven zijn met hun snijtafels ingesteld op de bovengenoemde standaardmaten van de glasplaten.


Meer dan jaar specialist in glasbewerking op maat voor interieur en bedrijf, ook spiegels op maat. In onze glasslijperij kijken we nergens van op. Door onze lange ervaring met het snijden van spiegels op maat kunnen wij u snel van dienst zijn tegen concurrerende prijzen. Op zoek naar een spiegel op maat of spiegel Glas snijden of Bij Glashandelonline. Bent u op zoek naar spiegel Rotterdam?


Alhra Glas levert spiegels uit eigen voorraad en kan ze zelf voor u op maat snijden. Zo kan er gedacht worden aan een spiegel in de gang, een gehele spiegelwand of bijvoorbeeld een badkamerspiegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts