donderdag 14 februari 2019

Puur design en interieur

Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Bekijk onze topdeals en bespaar. InDesign- en Illustrator-sjablonen. Vind design meubels eindhoven het nu op Kensaq.


Find minimalist home goods, interior design , accessories and curated gifts. Design meubels van topmerken en een inspirerende showroom van ruim 500m2.

Onze collectie lampen bestaat uit gerenommeerde merken welke werken met toonaangevende ontwerpers. Heeft u een advies op maat bij u thuis of op kantoor nodig? Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Neem een kijkje in onze collectie of breng een bezoekje aan onze showroom in Eindhoven.


We hebben voor jou een brede en unieke collectie tuinmeubelen geselecteer zodat je op jou manier kan genieten van de buitenlucht. Je vindt bij ons onder andere prachtige tuintafels, tuinstoelen, buitenverlichting, buitenbanken en ligbedden. Wij adviseren, ontwerpen en realiseren verbouwingen voor de zakelijke markt. Op basis van de wensen van de opdrachtgever gaan wij aan de slag met het creëren van een passend interieurontwerp.


Wij zijn verheugd dat wij deze mooie producten nu ook aan kunnen bieden in onze webshop!

Laat u verrassen door de vele originele artikelen. Specialistisch advies nodig? Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? PUUR en tot goedkoper. Vijf jaar geleden als start-up begonnen en sindsdien constant bezig met alweer een volgende stap.


Deze sleutelwoorden vormen de rode draad in mijn ontwerpen. Puur , tijdloos en harmonie. Ik hou van warme, levendige materialen zoals marmer en fineer, een spel van licht en donker, kleine details die het verschil maken. Je het gevoel geven thuis te komen. Met mijn persoonlijke begeleiding en advies maken we uw wens tot werkelijkheid en zorgen ervoor dat miskopen tot het verleden behoren.


Graag begeleid ik u van kleuradvies, lichtplan of puur een meubel- en interieuradvies tot en met het meedenken en adviseren vóór of tijdens een verbouwing. Stel je eigen design samen en kies je maat,. Pure Wood Design helpt u graag bij het realiseren van uw interieur. Pure Wood staat voor pure sfeer en gezelligheid met de meest unieke meubels, gemaakt van de mooiste materialen. Van vele items bestaat maar exemplaar!


Voor 22:besteld = Morgen in huis Gratis verzending. Dit verklaart dat het bij iedereen thuis anders uit ziet. Een andere sfeer, een andere uitstraling.

Terwijl de een het liefste een modern interieur heeft met weinig details en een design gietvloer, gaat de ander liever voor een landelijk interieur met warme tinten en een houten vloer en leren wandafwerking. Pien Duffhuis heeft functies op zijn of haar profiel. Welkom op rocaflor- interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts