vrijdag 8 februari 2019

Gordijn ophangsysteem zonder boren

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen!


Hierbij hebben we het natuurlijk over onze QuickFit-montageprofielen en StickFix-montagesystemen. Dit zijn trendsetters als het aankomt op het monteren van raamdecoratie. Wilt u gordijnen zonder boren ophangen? Steeds vaker horen wij van mensen dat zij niet mogen boren in kozijnen om gordijnen op te hangen. Gordijnen hangen zonder boren voeren wij uit met professioneel gereedschap waarbij onze werkzaamheden op te splitsen zijn in fasen.


Wij starten met het inmeten van de ramen, en andere ruimten die voorzien moeten worden van gordijnen , en het opschrijven van onze metingen. Bij de volgende stap hangen we de gordijnrails op zonder boren. De laatste optie van het ophangen van gordijnen is dat u gordijnen met ingeslagen ringen ophangt aan een gordijnroede. In de gordijnen worden ringen in de stof geslagen. Deze ringen worden voorzien van een kunststof laagje aan de binnenzijde zodat de ringen soepel en geruisloos over de roede kunnen schuiven.


Iets ophangen zonder te boren : klevende spijkers. Heeft je wanddecoratie een hobbelige achterkant, waardoor het moeilijk is om deze met montagetape aan de muur te bevestigen. Een bijzonder kunstwerk dat zeker een plek aan de muur verdient bijvoorbeeld.


Wil je die ook ophangen zonder te boren , dan kan dat met deze klevende spijkers. Een gordijn is niet compleet zonder gordijnrails. Een ophangsysteem zoals een gordijnroede of een gordijnrails heb je nodig om je gordijnen en paneelgordijnen op te hangen. Met onze gordijntoebehoren maak je je gordijnoplossing helemaal af. QuickFit-en StickFix-montagesystemen zijn de nieuwste innovaties op het gebied van het monteren van raamdecoratie.


Hiermee kun je je nieuwe gordijnen ophangen zonder boren en schroeven. Je hoeft dus geen gebruik te maken van schroeven in je kunststof of aluminium kozijnen. Met de meegeleverde klemdragers wordt het gordijn boven en onder in het raamkozijn gespannen, zonder boren of schroeven. Blijft netjes op de plek als het raam geopend wordt.


Dit gordijn kan op verschillende manieren gedecoreerd worden. Nadat wij ons terras in een serre hadden veranderd wilden wij hierin graag ook gordijnen ophangen. Helaas maakte men er ons op attent, dat wij voor het aanbrengen van de gordijnen niet mochten boren. Zodoende kwamen wij op het idee, de gordijnroe met magneten te bevestigen.


Boven, aan de achterzijde van het gordijn vind je een label met het was- en strijkvoorschrift. De gordijnhaken moeten, indien aanwezig, voor het wassen eruit gehaald worden. Als je het gordijn volgens deze instructies behandelt, heb je lang plezier van jouw kant-en-klaar gordijn. Koop liever te ruim dan te krap. Als u hierin gaat boren dan verdwijnt deze bescherming en kunnen de profielen inwendig roesten.


Rolgordijn zonder boren ook geschikt voor kiepkantelraam. Kiepkantelramen zijn tegenwoordig niet weg te denken, de ramen zijn vooral handig omdat je het raam op een kier open kunt zetten zonder dat het gaat klapperen of mensen er van buiten in kunnen. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Alle Boren vind je op beslist.


Gordijn draadbevestiging - Alternatief voor Gordijnroede - Gordijnen ophangen zonder boren. Een NIEUWE en EENVOUDIGE manier om een. Montage video: cassette rolgordijn met zijprofielen zonder boren - Duration: 0:48.


De ouderslaapkamer is aan de beurt! Onze raamdecoratie zonder boren wordt geleverd met universele klemsteunen, waarmee je dus zonder boren het product aan het raam kunt bevestigen. Deze klemsteunen zijn speciaal ontwikkeld voor draai-kiep ramen (zowel PVC als aluminium) en ramen waarin niet geboord mag worden.


Gordijnen mogen best ook tot op de grond vallen, dan lijkt het plafond hoger. Welk ophangsysteem voor welke stof? De boormachine ligt al klaar, maar je wilt eigenlijk liever niet in je mooie nieuwe tegels boren. Je wilt beschadigingen vermijden en de vrijheid hebben om accessoires te verplaatsen als ze toch niet op de juiste plek hangen.


Gelukkig zijn er een aantal alternatieve oplossingen waarmee accessoires ophangen zonder boren een fluitje van een cent. Met deze nieuwe methode bevestig je bijna alles aan je muur, zonder gereedschap. Met een snelle, simpele bevestiging plak je een haak, spijker of schroef op elk oppervlak en kun je bijna elk gewenst voorwerp ophangen.


Om je gordijnen netjes op te hangen heb je gordijn roedes nodig en natuurlijk ook alle benodigde accessoires zoals eindknoppen en steunen voor de roedes. Het gordijn hang je met behulp van ringen of lussen aan de roede. Specialistisch advies nodig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts