donderdag 7 februari 2019

Monocoat onderhoudsolie

Gratis Verzending vanaf € 2-. Vandaag Bestel Vandaag Verzonden. Rubio Monocoat is a plant-based hardwax oil wood finish that is VOC.


Monocoat onderhoudsolie

Its unique technology forms a molecular bond with the topmost fibers of the wood. Effectief hout behandelen binnen en buiten? Met de onderhoudsolie en onderhoudspakketten van Monocoat heeft u altijd prachtige en langdurige resultaten.


Een onderhouds beurt met Rubio monocoat maintenance oil wordt toegepast wanneer het uiterlijk en de bescherming van vloeren die behandeld zijn met Rubio monocoat oil grondig opgefrist dient te worden. De Rubio monocoat maintenance oil is leverbaar in alle kleuren waarin de basis olie leverbaar is. De frequentie van onderhoud hangt af van de intensiteit waarmee uw vloer belopen wordt. De producten zijn duurzaam, eenvoudig in gebruik en onderhoud en kunnen op alle houtsoorten gebruikt worden. De Monocoat Refresh is de onderhoudsolie.


Bij normaal gebruik van de vloer is het raadzaam om minimaal keer per jaar de vloer te behandelen zoals voorgeschreven is. Bij intensief gebruik, zoals een restaurant, kan dit elke maanden worden gedaan. Wat te doen met doeken die gebruikt zijn om de Monocoat aan te brengen?


Dit is dezelfde olie waarmee de Odesi tafels en boekenkasten zijn afgewerkt. Op zoek naar de beste bescherming voor hout binnen- en buitenshuis? Zeer weinig product gebruiken om te vermijden dat het oppervlak kleverig wordt. Vloer onderhoud met Monocoat.


Monocoat onderhoudsolie

Iedere houten vloer moet onderhouden worden, de één iets meer dan de andere. Daar heb ik al meerdere blogs over geschreven. In deze blog word er op een andere manier van vloer onderhoud in gegaan en wel die van Monocoat.


Dankzij onze geavanceerde technologie van moleculaire binding is er geen overlapping mogelijk en is het uiterst eenvoudig in gebruik en onderhoud. Behandel de vloer met de bijpassende kleur rubio monocoat onderhoudsolie. Hoe vaak u dit moet doen is voor iedereen verschillen al naar gelang aan de gebruiksintensiteit.


Monocoat onderhoudsolie

Klik op de afbeelding hiernaast voor het onderhoudsadvies. Aarzel dan niet en koop de Monocoat onderhoudsolie in de bijpassende kleur en laat het hout weer stralen als nieuw. Een behandeling met deze monocoat onderhoudsolie zorgt zowel voor de opfrissing van de kleur als de bescherming van de vloer en geeft een lichte glans.


Uw vloer is na een behandeling weer beter bestand tegen vuil en vlekken. Aanbrengen met katoenen doek of oliespons. Download hier onze onderhoudfolder voor interior toepassingen. De olie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat inhoud dat er voor iedereen een kleur is. Maar ook voor andere geoliede vloeren is deze onderhoudsolie geschikt.


De Floorservice Onderhoudsolie Naturel voedt, reinigt en beschermt uw vloer bij regelmatig gebruik. Door regelmatig gebruik blijft u uw vloer beschermd tegen vuil en vocht en verminderd de kans op slijtage. Eveneens voor het reinigen van de gebruikte materialen. Lecol OH-Conditioner is een onderhoudsolie voor geoliede vloeren. Hiermee brengt u een beschermlaag aan die oppervlakkige krasjes dichtzet.


De Lecol Conditioner is op basis van natuurlijke grondstoffen en zorgt ervoor dat uw vloer er weer fris en schoon uitziet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts