woensdag 13 februari 2019

Ditte behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Behang tegen lage prijzen. Bestel hier behang online.

Toen hem werd gevraagd wat hij het liefste voor zijn nieuwe kamer wilde, zei hij ‘een autokamer! De reden hiervoor is dat de meeste mensen genoeg hebben aan een strook van meter lang. Hierdoor wordt er minder behang weggegooid en kan de prijs van een rol behang verlaagd worden. Het is ook mogelijk om behang op maat te laten maken.


Ontdek onze behang collectie, dekbedovertrekken en meer in onze webshop. Lees onze blog voor interieur en kinderkamer inspiratie. Vanaf je muur kijken lieve herten, konijnen en vossen je vriendelijk aan.


Studio Ditte Bosdieren behang ijsblauw.

Het behang is verkrijgbaar in diverse thema’s die u op deze pagina kunt vinden. Vind hier alle deals in National! Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. En de veranderdwang, die zit nog steeds in mij.


Het is het ”Wilde dieren behang in de kleur roze” Dit behangetje heeft verschillende gekleurde diertjes met een roze achtergron en is dat nou even waar wij van houden. Hun behang collectie is zeer succesvol en hun ontwerpen zijn geschikt voor zowel de woonkamer als de slaapkamer. Van stoer sloophout behang tot lief vogelhuisjes behang. Ze hebben ook een leuke ontwerpen voor de kinderkamer. Auto behangHet auto behang brengt je terug naar uitbundig speelplezier.


Voor de stoere jongenskamer, vrolijke meidenkamer of trendy woonkamer: het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig hebt. Opa`s, vaders en zonen hebben met veel pret de autootjes laten racen en botsen. Je hoeft dus geen behangspecialist te zijn!


Smeer de te behangen muur in met speciale vliesbehang lijm en breng het behang aan op de muur. Bereken gemakkelijk hoeveel rollen behang je nodig hebt. Voorbeeld: Stel je hebt een wand van meter breed en meter hoog.


Met robotten, of paardjes, of autootjes.

Fraaie vintage vliegtuigjes en straaljagers in frisse kleuren. Maar het behang is zo mooi uitgevoerd – met een patroon dat zich pas na meter herhaalt – dat niet alleen de kleintjes ervan zullen houden. Het is een gebalanceerde mix van geleefde Friese witte tegeltjes en oud Hollandse blauwe tegeltjes.


Voor kinderen zijn er allerlei dierkopjes, paardjes, vliegtuigjes, auto`s, raketten en robots. Maar ook voor tieners en volwassenen is er container behang , sloophout en porseleinen bordjes. STUDIO DITTE , Kleurrijk porselein behang , per rol. Stapels schoteltjes staan voor een terugblik naar een knus theemoment. Stoere graafmachines, takelwagens en brandweerauto’s.


Het is vliesbehang en daardoor makkelijk met water afneembaar. Om de meter herhaalt het patroon zich. Wandlamp auto behang is half rond met heen breedte van 30cm en een hoogte van 20cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts