dinsdag 26 februari 2019

Lacobel glas prijs

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Lacobel en Planilaque glas. Het kenmerkt zich door een ondoorzichtig en gekleurd uiterlijk, dat wordt verkregen door het aanbrengen van een laklaag op de achterzijde van het glas.


De polypropyleenfolie wordt op de rugzijde van het glas aangebracht. Glaspunt levert gelakt glas in alle mogelijke kleuren. Ook in gehard glas uitgevoerd.


Deze beschermt het glas tegen beschadiging en houdt zijn kleur en glanzend aanblik in perfecte vorm.

Gekleurd glas bestaat uit glas wat is voorzien van een laklaag. Uitsluitend voor toepassing binnenshuis: voor wandbekleding, voor kast- en schuifdeuren en meubilair. Gelakt glas laat zich makkelijk bewerken, zolang het maar geen gehard glas is maar gewoon vlak glas. De randen en hoeken van gelakt glas kunnen op verschillende geslepen afgewerkt worden. Je kan opteren voor gelakt glas met rechte hoeken maar ook met schuine hoeken of gelakt glas met ronde hoeken.


Daarmee kunt u perfect aan het werk in stijlvolle, hedendaagse interieurs. Het past perfect bij andere materialen zoals hout, staal en steen. Glas kan worden gebruikt als raam, maar het kan bijvoorbeeld ook in een tafel worden verwerkt of in een wandpaneel. Het spreekt voor zich dat je hier niet iedere soort glas voor wil gebruiken.


Wie glas voor een speciaal doeleind nodig heeft maakt met lacobel safe glas een goede keuze. We hebben voor je gekeken naar de prijs van dit glas. Diep gelakt zwart glas achter een gasfornuis, of helder wit gelakt glas achter een wastafel in de badkamer? Tot nu toe was dat niet mogelijk.


Het 6mm dik glas wordt aan zijde gelakt en vervolgens gaat er een beschermlak overheen waardoor het glas volledig ondoorzichtig is. Dit interieurglas is uitstekend te gebruiken als achterwand voor de. Afgescherpt glas is dan ook niet een afgewerkte rand.

Indien de randen van het glas zichtbaar blijven dan adviseren wij altijd om het glas te laten polyslijpen. Glas snijden op maat Bij JLM Glas hebben we een ruim aanbod gehard glas in onze standaard collectie. Glas bestellen via internet, het kan!


Alle rechten voorbehouden. Het heeft een glazende uitstraling. In onze showroom in Almere Buiten kunnen wij u de verschillende kleuren en opties.


Deze folie heeft een drieledige functie: 1) Indien het glas breekt, blijven de splinters aan de folie kleven, zodat verwondingen en beschadiging voorkomen worden. Bij glaskopen vind u ook het lacobel assortiment. Dit is heel onderhoudsvriendelijk glas voor interieurtoepassingen.


Daarnaast kan het gelakt glas gebruikt worden als schrijfvlak, dit houdt in dat u ruimte heeft voor communicatie en creativiteit. Na jaren van research, komt AGC met een belangrijke technologische innovatie in de vorm van een uniek assortiment gelakt glas dat gehard kan worden. Wij beschikken over een goed uitgerust atelier waar we spiegels, douchewanden en glas perfect op maat kunnen maken voor u! Op zoek naar glas op maat? Bekijk onze spiegels, douchedeuren, tafelbladen en binnendeuren.


Gratis afhalen of vanaf €50- gratis verzending.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts