donderdag 28 februari 2019

Spuitsysteem

Het compacte Wagner verfspuit spuitsysteem WoodMetal W 1is speciaal ontwikkeld voor het spuiten van raamkozijnen, schuttingen, meubels enz. Door het hoge verstuivingsvermogen kan er nauwkeurig gewerkt worden met een perfect dekkend eindresultaat - ongeacht of u lak, beits of houtbeschermingsmiddelen verwerkt. De verfcontainer van het fijnspuitsysteem heeft een inhoud van maximaal één liter verf en kan door zijn SDS-systeem snel worden bijgevuld en gereinigd.


De ConstantFeed-functie van de verfcontainer zorgt er bovendien voor dat altijd een gelijkblijvende verftoevoer naar het spuitsysteem plaatsvindt, ook bij bovenhands of dichtbij de grond werken. Met een spuitsysteem kan je eenvoudig ballonnen vullen met lachgas.

Het spuitsysteem en pistool is eenvoudig aan te sluiten aan met een koppelstuk aan de fles. Vooral tijdens de verkoop ten tijde van piekmomenten is een extra pistool heel erg nuttig. Bestel dan ons lachgas Spuitsysteem ! Met drukregulator waardoor het gas niet te hard en snel eruit loopt en met behulp van de slang er een pistool bevestigd wordt waar je de ballonnetjes omheen kunt doen. Makkelijk, handig, en vooral heel erg leuk! Met ons superieure spuitsysteem heb jij de beste kwaliteit in huis.


Met het lachgas spuitsysteem dubbel breng je het verkopen naar het volgende level.

Hierdoor wordt de doorstroom verdubbeld en het kunnen twee mensen tegelijkertijd uit een fles tappen. Het modulaire spuitsysteem zonder compromissen. Ik heb vandaag nog met een dealer gebeld en die vertelde me dat er vanalles mis kan zijn wat deze melding kan veroorzaken. Het enige wat ze kunnen doen is het systeem.


Met hun MagGrow- spuitsysteem maken ze volgens insiders een goede kans op een topnotering. Ko Smalheer snapt wel waaro“Aanstaande regelgeving rondom drift- en drukregistratie gaat ervoor zorgen dat we onze gangbare dop- en spuitsystemen moeten aanpassen. MagGrow zorgt voor een passende werkbare oplossing. Met het Spuitsysteem (vulsysteem) van Spacegas kun je zeer snel en gemakkelijk veel lachgas ballonnen vullen.


Het vulsysteem met spuitpistool is zeer gemakkelijk te bevestigen aan de lachgas tank. Aan het spuitsysteem zit een koppelstukje die je eenvoudig kunt aansluiten aan het mondstuk. Onze ovens worden op ambachtelijke wijze in Nederland gebouwd.


Dan bestel je natuurlijk het beste lachgas spuitsysteem Met de drukregulator kan je je systeem naar wens afstellen waardoor het gas niet te hard en snel eruit loopt. Wanneer deze gekoppeld is dan ben je klaar voor gebruik. Dit spuitpistool wordt geleverd met een modern verfpistool dat weinig vaardigheid vereist en dus geschikt is voor zowel beginners als professionals. HVLP betekent High Volume Low Pressure = Veel lucht lage druk.


De HVLP spuitapparatuur levert veel lucht met een lage druk 4Bar, waardoor minder spuitnevel ontstaat.

Het HVLP systeem is het spuitsysteem voor het spuiten van houtwerk, deuren, radiatoren etc. Er word gebruik gemaakt van metalen schoepen die lucht aanzuigen en versnellen. De Wagner verfspuit universeel spuitsysteem W 5Flexio is een in de hand gehouden spuitsysteem dat je voor al je schilderprojecten kunt gebruiken. Je krijgt er twee spuitkoppen bij - een speciaal voor binnenmuurverven en een tweede voor de verwerking van dunvloeibare materialen zoals lakken en beitsen. Verhoog de verkoop doordat je sneller de ballonnen kunt vullen!


Het systeem is grondig gecontroleerd en goedgekeurd. Hierboven op de video ziet u een spuitkappensysteem aan het werk. Het spuitkappensysteem is gemaakt uit RVS en voorzien van een laag volume spuitsysteem (LVS).


In de fruitteelt kennen ze de techniek al: elektrostatisch spuiten. Nu is de glastuinbouw aan de beurt. Er lopen inmiddels diverse projecten en aanvragen voor dit ‘nieuwe’ spuitsysteem. Driftreductie Maggrow Spuitsysteem.


Pootaardappelteler Case Study. Aardappel Phytophthora Case Study. Uiteraard hebben wij ook professionele gereedschappen om een EPDM dak te maken in ons assortiment. In deze categorie vindt u ons volledige assortiment machines die geschikt zijn voor het telen van fruit. Zoals appels, peren, kersen, citrusvruchten, etc.


Of het nu gaat om verfspuitsystemen, verfrollers, behangafstomers, heteluchtpistolen of een Airless- spuitsysteem , bij WAGNER vind je ongetwijfeld de oplossing voor elk project.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts