maandag 18 februari 2019

Soorten trapbekleding

Plaats vandaag nog uw trapbekledings opdracht en wij reageren snel. Afhankelijk van het gekozen materiaal kan een trapbekleding bijdragen tot een zachtere ondergron strakkere afwerking of een onderhoudsvriendelijk geheel. In dit artikel bespreken we de meest voorkomende soorten trapbekleding met hun prijs, eigenschappen, voordelen en nadelen.


In trapbekleding bestaan er heel wat mogelijkheden, elk met hun eigen kenmerken en prijzen. Heb je al stilgestaan bij het uiterlijk van je trap?

Je trap mag echt wel gezien worden als meubelstuk en kan dan ook bestempeld worden als echte sfeermaker in huis. Kies daarom traptrede bekleding die past bij de verdere inrichting van je huis. Ben je op zoek naar inspiratie? Hier vind je alvast vijf soorten trapbekleding.


Home Vloeren levert verschillende soorten trapbekledingen , denk hierbij aan hout, tapijt, PVC, en laminaat. Voor elk soort trapbekleding zijn er talloze mogelijkheden. Niet alleen in kleuren bekleding maar ook in de diverse modellen en kleuren afwerkprofielen.


Ze onderscheiden zich van de klassieke houten trapbekleding of laminaat trapbekleding doordat ze niet gemaakt zijn van natuurlijk materialen.

Dit soort vloeren is 1 synthetisch maar zeer prijsvriendelijk, makkelijk te onderhouden en makkelijk te plaatsen op bestaande trappen. Het voordeel is dat het relatief eenvoudig zelf is te leggen en ook een goedkope soort trapbekleding is. Vinyl is in allerlei motieven verkrijgbaar en het is makkelijk schoon te maken.


Heel veel mensen kiezen er ook voor om de trap kaal te laten en deze in een gewenste kleur te verven. Bij het bekleden van een trap kun je vaak kiezen uit verschillende soorten trapbekleding. De twee belangrijkste manieren die wij hieronder uitleggen zijn trappen met tapijt en trappen met sisal bekleding. Hieronder een opsomming van de voor- en nadelen van beide soorten trapbekleding.


Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de trap ‘kaal’ te laten en te schilderen in een gewenste kleur. Het grote voordeel van vinyl, laminaat of massief hout is dat de trap goed schoon te houden is. Hieronder lees je de verschillen tussen deze soorten trapbekleding.


Soorten natuursteen trapbekleding. Er zijn verschillende soorten natuursteen, zoals: blauwe hardsteen, graniet, marmer, witte steen en nog vele andere soorten. Ze zijn makkelijk te verwerken en op maat te maken voor elke soort trap.


Aangezien het zeer duurzaam materiaal is kan je voor heel wat plaatsen gebruiken. Elk heeft zo zijn eigen voordelen en nadelen. Bekijk een overzicht van materialen.


Wij zetten de verschillende soorten trapbekleding op een rij.

Meestal kan men het beste de keuze maken de trap te laten bekleden door een vakman. Trapbekleding gaat dan tot wel jaren mee. Wil jij graag advies van een betrouwbare specialist omtrent de materiaalkeuze? Bij Slimster kom je eenvoudig in contact met regionale traprenovatie bedrijven. Deze bedrijven kunnen je adviseren over de mogelijkheden en trapbekleding soorten.


Vervolgens kan je zelf de verschillende offertes vergelijken en bepalen met wie je in zee gaat. Een trapbekleding met laminaat. Laminaat wordt vooral gebruikt om een bestaande trap mee te renoveren. Heb jij een vloer van laminaat in je huis liggen, dan is het een goed idee om ook je trap te laten bekleden met laminaat.


Zorg er bij een trapbekleding met laminaat wel voor dat het laminaat van goede kwaliteit is en dat het een dikke toplaag. Keuze uit verschillende soorten kwaliteiten tapijt: Gesneden Pool Tapijt. Bij ons krijgt u standaard tot jaar garantie op ons geplaatste materiaal en montage.


Dat is nog eens service waar u als klant blij van wordt. Alle soorten trappen kunnen wij bekleden met ieder gewenst materiaal. Hoe versleten uw huidige trap ook is, met onze trapbekleding is uw trap binnen een dag weer als nieuw.


Bij een traprenovatie wordt dan niet de hele trap vervangen, maar is renovatie van de trapbekleding voldoende. Hoeveel kost een traprenovatie? De traprenovatie prijs wordt voor een groot deel bepaald door het materiaal. De belangrijkste traprenovatie kosten worden bepaald door de soort trap, de materiaalkeuze en de afwerking.


Op zoek naar nieuwe vloerbekleding? Alles over de soorten , prijzen, het onderhou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts