dinsdag 5 februari 2019

Deur horgordijn magneet

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Bekijk uw resultaten horgordijn deur bij Finecomb. Alle merken deur horgordijn. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Voor ramen heb je weer de keuze uit een hor voor een dakraam of een hor op maat. Op maat gemaakte horren kopen.

Ben je op zoek naar een bijzondere maat hor, dan kun je ook een hor bestellen die speciaal voor jou op maat wordt gemaakt. Dankzij het gebruik van een magneet kan de deur zichzelf sluiten. Na doorloop vallen de lamellen weer keurig op hun plaats door de bevestigde magneet stripjes.


Insecten hebben door het magnetisch vliegengordijn bijna geen kans om binnen te glippen. Lees hieronder alles over onze magneet hordeur. Zet jij in de zomer graag je deur open voor wat frisse buitenlucht, maar wil je liever geen insecten in huis? Dan is een hordeur een handige en decoratieve oplossing. Er zijn verschillende types beschikbaar.


Je kunt kiezen uit een vliegengordijn of een vaste hordeur, Wil je liever iets anders?

Dan kan je kiezen voor een rolhordeur of een. Dit door verschillende maten en uitvoeringen aan te bieden. Of het nou voor de caravan of een deur in huis is, het magneetgordijn zal uitkomst bieden. De te leveren kleuren zijn wit en zwart.


Direct een magneet horgordijn bestellen. Heeft u een magneet horgordijn gezien in onze webshop die bij uw inrichting past? Wanneer je tussen de lamellen door loopt, vallen deze vanzelf weer dicht door de krachtige magneetsluiting.


Je hoeft de hor met magneet dus niet handmatig te sluiten, wat een ongehinderde doorgang garandeert. Horgordijnen , ook wel vliegengordijnen genoem kun je gebruiken als alternatief voor een hordeur. Deze type hor hoeft je namelijk niet open of dicht te doen, en ook niet volledig aan de deur te monteren. Je loopt eenvoudig door kralen, verticale lamellen of kattenstaarten.


Zo houdt het de insecten op een effectieve manier buiten. Deze zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de sluiting van deze deurhor. Magnetisch horgordijn Met behulp van de krachtige magneten in het horgordijn , sluit het scherm zich gemakkelijk en in een oogwenk, zonder dat u daar zelf veel moeite voor hoeft te doen. Het magneetgordijn is huisdiervriendelijk en kan eventueel met een vochtige doek worden schoongemaakt. Het horgordijn laat de frisse lucht door, maar houdt vervelende insecten zoals muggen buiten.


Een hordeur houdt vliegen en insecten tegen. Hordeur schuifpui, magnetische hordeur, horgaas en hordeur plissé.

Koop een deurhor bij GAMMA online. Horren zijn de perfecte oplossing voor open deuren zonder de beestenboel. Houd de aandacht vast met unieke magneten. Kies voor een zelfklevend onderprofiel als u een magnetisch horgordijn wilt.


Tips om insecten buiten te houden. Als het mooi weer is, dan wilt u uw deuren graag openzetten. Tijdens de lente en zomer wilt u genieten van de frisse lucht, maar u wilt ook de insecten buiten houden.


Zelfsluitende horgordijnen. Houd vervelende insecten zoals muggen, vliegen en wespen buiten met deze innovatieve magnetische horgordijnen. De horgordijnen passen op bijna iedere deur en sluiten vanzelf door achttien krachtige magneten. Een plissé hordeur is een universeel toepasbare hordeur die je open kunt schuiven.


Het voordeel is dat de plissé hordeur op bijna elke deur geplaatst kan worden. Je kan ze gebruiken voor deurkozijnen van hout, aluminium, kunststof of een schuifpui. Wanneer je deur afwijkt van de standaard maat is het prettig om toch horren op maat te hebben. Gelukkig bestaat de mogelijk om plisse deuren te leveren met een magnetische sluiting. Deze magnetische hordeur wordt altijd op maat geleverd.


Zelf u magneet hordeur samenstellen. Stel bij Horrengigant uw eigen hordeur magneet op maat samen. Het is mogelijk om de magneet hordeur te bestellen met een zelfklevend onderprofiel.


De magneet hor is een eenvoudige oplossing tegen vliegen en andere hinderlijke insecten. Zelf loop je zonder extra handelingen door de lamel deur heen, vervolgens vallen de lamellen weer netjes op hun plaats en door de magneet stripjes wordt het deurgordijn weer goed afgesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts