donderdag 7 februari 2019

Epifanes bootlak kleuren

Epifanes bootlak kleuren

Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Online Bootlakken voordelig kopen? Onder deze button vind je voor de diverse aflakken en onderwaterverven een overzicht van de standaard kleuren. Epifanes staat bekend om de ruime kleurkeuze. Deze dekkende jachtlak heeft een optimaal vloeiend vermogen, hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehou zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid.


Wij leveren de Bootlak in diverse kleuren. Je hebt de keuze uit standaardkleuren. Een product in ééncomponent, waardoor je daar ook als doe-het-zelver zonder problemen mee aan de slag kunt. Het is een mooie jachtlak met hoogglans, gebaseerd op lichtechte pigmenten en alkydhars.


Daarnaast is de prijs scherp, u krijgt zeker waar voor uw geld. De scherpste Prijs van NL. Hoogglanzende, slijtvaste eencomponent aflak op basis van luchtdrogende urethaanhars en lichtechte pigmenten. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Zeer hoogglanzende, klassieke eencomponent schildersaflak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. Slijt- en slipvast, helpt uitglijden op dekken te voorkomen. Er is ook een blanke variant te bestellen in. Opvolgende lagen 0- verdunnen.


Ze produceren zowel 1-component- als 2-component laksystemen voor verschillende ondergronden, zoals polyester en hout. Ze maken ook grondverf en primer. De harde lak is in hoge mate bestand tegen water en weer, daarnaast beschikt het over een grote en langdurige kleurkracht.


Epifanes bootlak kleuren

Optimaal vloeiend vermogen, hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehou zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. Naast diverse één- en tweecomponent aflakken in blank en kleur , bevat het assortiment voor de pleziervaart ook diverse grondverven, epoxyverven, bottomcoats en antifoulings. Bestel je Lakken en verven bij Werken met Merken.


Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Lange aanzettijd en optimaal vloeiend vermogen, hoge dek- en kleurkracht, langdurig glansbehou zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. Naast onze uitgebreide watersportwinkel hebben wij ook een werkplaats. Hier voeren wij de meest uit een lopende klussen uit aan verschillende schepen.


Epifanes bootlak kleuren

Alle beschikbare kleuren staan onderaan de tekst in de kleurenkaart. Dit topmerk draait al heel lang mee en staat garant voor topkwaliteit. Dit product is duurzaam en is gemakkelijk te verwerken.


Het heeft een optimaal vloeiend vermogen, hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehoud en zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. De lak is weer-en waterbestendig en beschikt over een ingebouwd UV-filter. Hierdoor wordt het hout optimaal beschermt tegen verkleuring door zonlicht. Gratis verzending vanaf 45.


Info over epifanes kleurenkaart. Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts