donderdag 21 februari 2019

Ikki dameshorloge

Shop nu jouw favoriete dameshorloge van IKKI. Eerst passen, achteraf betalen! Shop bij Wehkamp de leukste dameskleding én laat je inspireren door de nieuwe collectie. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop.


Bestel jouw IKKI dameshorloge op een werkdag voor 23:uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd.

De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. De laatste trends in zonnebrillen en horloges. Bezoek de Officiële IKKI Online Store! Dameshorloge van IKKI (model: VR2) Dit horloge is op het moment helemaal hip.


De kleur maakt hem niet alleen chic, maar geeft hem ook een warme look. Zowel het klokje als de kast zijn gemaakt van roestvrij staal. En in de geschenkdoos is hij klaar om cadeau te geven.


IKKI dameshorloge Vika black VK-Dit trendy dames IXXXI VKhorloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band.

De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. De leukste horloges vind je hier in onze webshop. Model Bronx heeft een kast en band gemaakt van roestvrij staal. Je ontvangt naast het horloge ook materiaal om zelf de band te verstellen.


Zo past het klokje om elke pols. Model Vance heeft een octangonvormige kast, wat zorgt voor een moderne twist. Door de grote gouden kast en witte wijzerplaat valt dit horloge zeker op.


De Watch Vesta is een fashionable dameshorloge van IKKI. Het horloge is uitgevoerd in metaal en heeft ook een mesh bandje. Kenmerkend aan de Watch Vesta is de marmeren wijzerplaat. Via een kliksysteem kun je het horloge altijd op de gewenste breedte dragen. Een trendy horloge die bij iedere outfit past!


In onze online shop vind je IKKI horloges voor dames en heren. Brandfield is officieel dealer van IKKI horloges en IKKI zonnebrillen. Vergelijk ikki dameshorloges. Hierdoor pak je altijd de beste prijs!


Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending.

Dit dameshorloge van IKKI uit de Brandfield-collectie heeft een polsband van RVS. Het model is voorzien van een wijzerplaat met mineraalglas en een drukknoopsluiting. IKKI fashion is een Nederlands merk dat de afgelopen jaren flink is gegroeid tot een modieus fashionlabel in zonnebrillen en horloges.


Chique, stijlvol en trendy zijn de juiste woorden om dit label te omschrijven. Naast dat de producten van hoge kwaliteit zijn, zijn ze ook zeer aantrekkelijk geprijsd. Ikki Ikki Morris horloge MSMorris horloge MSMorris horloge MSIKKI horloge IKKI Morris MSzilver. Het product is gemaakt van rvs. Probeer jouw IKKI horloge IKKI Morris MSzilver rustig thuis uit.


Achteraf betalen mogelijk! IKKI nieuwe dameshorloge , Black Gold uitvoering. Met metalen polsband die naar de vorm van je pols aansluit, folie zit er nog omheen. Met garantiekaart, jaar geldig.


Vind het dameshorloge dat bij jou past. Zo heb je altijd voldoende keuze. Kiezen uit duizenden modellen horloges valt niet mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts