vrijdag 22 februari 2019

Interieur oud roze

Vind oud roze het nu op Kensaq. Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


De grootste vacaturesite voor de bouw. Het is een prachtige gedempte roze kleurtint met een grijze ondertoon.

Een roze kleurtint, die je niet alleen leuk in de kinderkamer van je dochter kunt toepassen, maar ook erg stijlvol is voor de slaapkamer of woonkamer. Dat gaan we vandaag laten zien aan de hand van een mooiste inspiratie voorbeelden van interieurs met oud roze muren! Klassiek in een hedendaags jasje met warm roo donker paars en oud roze.


Niets maakt zoveel verschil in een interieur als de kleur van de muur. Je kunt daarmee heel gemakkelijk de sfeer en stijl van de kamer bepalen. Onze blog tinten roze voor op je muur helpt je direct een roze muurverf te kiezen van Histor, Sikkens tot Flexa.


Een ( oud ) roze muur in huis is al een tijd een tren maar de kleurkeuze kan best lastig zijn.

Want hoe zorg je ervoor dat je roze muur je woonkamer niet in een babykamer omtovert? En hoe kun je van tevoren inschatten of de kleur niet te donker is? Ik geef je vandaag tips voor mooie roze kleuren voor je woonkamer en hoe je de juiste keuze maakt. Inspiratie voor de mooiste roze slaapkamers.


Ook in de keuken is roze goed te gebruiken, met name in combinatie met beton, metaal, glas, rvs en staal. Met roze voeg je in koele ruimtes warmte toe aan je interieur. Met welke kleur vind jij roze het mooiste combineren in je interieur ? Vul je reactie in onderaan dit blog. Niet zo gek ook, want met roze kun je eigenlijk alle kanten op. Roze is een zoete kleur, de kleur van suikerspinnen en kauwgom.


Veel gebruikt voor kinderkamers, omdat het een dromerige en sprookjesachtige sfeer met zich mee brengt. Maar voeg hier wat zwarte elementen aan toe en het geheel krijgt een stoere twist. Zoek naar oud roze op de nieuwe KensaQ.


Ik denk dat het romantische roze juist het ietwat kille grijs helemaal ophaalt. Het lijkt ook net of de vloer bij het roze iets warmer afsteekt dan bijvoorbeeld bij de groene kleur. Dit is vanzelfspreken maar toch zag ik pas tijdens de schilderklus hoe goed het roze met helder wit matcht.

Flexa heeft één muurverf die ook daadwerkelijk de naam oud roze heeft gekregen. Wat ons betreft komt deze kleur heel dicht bij dé perfecte oud roze muurverf. Roze met een perfect vergrijsd en gedempte ondertoon. De muren in deze super mooie Scandinavische slaapkamer lijken met deze kleur geverfd te zijn. De beits is gemakkelijk aan te brengen, is vocht- en vuilwerend en stoot- en krasvast.


Ze horen niet alleen in meisjes kamers, maar passen perfect in een woonkamer. Roze gordijnen zijn volwassen geworden. En dit kan zowel in een strakke, moderne setting goed uitpakken als in een weelderige, klassieke setting. En je kunt er of helemaal mee los gaan in een ruimte zodat oud roze echt de sfeer gaat bepalen, maar je kunt het ook als een subtiele hint hier en daar gebruiken met bijvoorbeeld wat oud roze kussens of accessoires. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Bekijk alles met oud roze ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Roze Woonaccessoires koop je eenvoudig online bij bol. Plaid Teddy Oud Roze 1x 2cm.


Deze internationaal bekende smaakmaker uit Parijs voegt steevast een vleugje zalm, fuchsia of zuurstok roze toe aan de interieurs van beroemde hotels, restaurants en bars. Hotel Sketch in Londen kreeg wel een hele dikke klodder roze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts