woensdag 6 november 2019

Led verlichte naamborden

Naamborden tegen de laagste prijzen. Grootste aanbod Deuraccessoires. Vind Deuraccessoires online. Alle merken voor de laagste prijs.


Led verlichte naamborden

Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Bestel Nu bij ReplaceDirect! Een modern en strak vormgegeven design naambord.


Wij zijn gespecialiseerd in LED verlichte naamborden , naamplaten. Wij zijn de enige in Nederland die deze led verlichte naambordjes verkopen. Een verlicht huisnummerbordje.


Led verlichte naamborden

Verkrijgbaar in diverse maten e. Tekst wordt met speciale snijfolie aangebracht. Deze naambordjes zijn slechts mm dik. Daarom zijn deze led verlichte naamborden het goedkoopste op het net. Onze verlichte naamborden komen in twee varianten: LED of SOLAR. Beide soorten zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik.


Diverse kleuren en mogelijkheden! Speciaal model led verlichte naambord. Het mooie van dit naambord is dat enkel de gegraveerde tekst licht geeft, en de rest dus transparant blijft. Daarna wordt de led verlichting gemonteerd.


Hierdoor kleurt dit melkwit op. Uw led verlichte naamplaat is hierdoor s nachts als overdag goed zichtbaar. Bij uw bestelde led verlichte naambord worden rvs afstandhouders en 12V omvormer mee geleverd.


Led verlichte naamborden staand model. Dan kiest u voor verlichte naamborden. De collectie naamborden met verlichting is ruim. Zo kunt u kiezen uit naamborden met LED -verlichting op stroom, batterijen of Solar naamborden.


Led verlichte naamborden

De naamplaten worden gratis verzonden. U wilt dat uw huisnummer en naam goed zichtbaar is in het donker. Dan zijn led verlichte naamborden de juiste keuze. Meerdere aanbieders online. U heeft de keuze uit verschillende kleuren.


Dit naambord met LED verlichting is verkrijgbaar met diverse kleuren verlichting en graveren wij permanent met onze lasermachine. Het is mogelijk om online uw eigen naambordje te onwerpen, maar een eigen ontwerp opsturen is ook mogelijk zonder meerprijs. U kunt dit verlichte naambordje ook buiten ophangen. De met deze techniek vervaardigde opvallende, prijsvriendelijke LED naamborden , informatieborden, borden voor bewegwijzering en signalering etc.


Alle naamborden in onze webshop, kunnen alleen besteld worden bij Naamplaatprint. Wij leveren niet aan online wederverkopers, omdat wij ons willen onderscheiden van andere naambord aanbieders. Enorme keuze in afbeeldingen.


Met meer dan jaar ervaring in het vervaardigen van naamplaten bent u bij ons aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts