vrijdag 22 november 2019

Vliegengordijn plastic stroken

Alle topmerken voor de laagste prijs. Bestel nu online of bezoek onze fysieke winkel. Grote collectie vliegengordijnen. Bekijk hier alle vliegengordijnen! De grootste collectie vliegengordijnen!


Vliegengordijn plastic stroken

Horren tegen de laagste prijzen. Oerdegelijk, op alle afmetingen kant en klaar en als dhz pakket. Met een vliegengordijn voor je deur komen vliegen, muggen en andere insecten echt niet zomaar meer binnen.


Plastic deurgordijnen al vanaf € 95! In onze webshop vind je de mooiste plastic vliegengordijnen tegen (soms) outlet prijzen. Het deurgordijn heeft een luxe uitstraling en is naast praktisch dan ook zeer decoratief te noemen. Bij dit soort decoratief vliegengordijn is de ruimte tussen de strengen meestal te groot. Vliegengordijn PVC grijs stroken 90x220cm.


Vliegengordijn plastic stroken

Een klein beetje ruimte tussen de stroken is niet zo erg. Voor een vlieg ziet een gordijn met kleine ruimtes tussen de stroken van het vliegengordijn er namelijk uit als een massieve wand! Strokengordijn PVC Helder transparant stroken van 20cm breed en 2mm dik. Op maat gemaakt, als u de maat invult ziet u direct de prijs voor het strokengordijn. Onze plastic vliegengordijnen zijn decoratief, nauwsluiten lichtdoorlatend en insectwerend.


Bij Jekra kun je daarnaast rekenen op een snelle levering en gratis verzending. We streven ernaar dat je je plastic vliegengordijn morgen in huis hebt. Een Zara of Medusa vliegengordijn is een goede referentie voor wie op zoek is naar een kwalitatief deurgordijn. Bij MarketOnWeb vind je plastic deurlinten met brede strips van Scala, dat is vervaardigd uit verschillende bredere linten en een strakke vormgeving heeft.


Vliegengordijn plastic stroken

Het pvc vliegengordijn met de gekleurde strengen doet je wellicht aan vroeger denken. Vroeger had namelijk menig huishouden van die retro vliegengordijnen. Het voordeel van een vliegengordijn is dat je deze niet als een deur open hoeft te doen maar er gewoon doorheen kan lopen.


Het gordijn valt vervolgens vanzelf weer op zijn plaats. Wil je dat het vliegengordijn een nog betere werking heeft dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een magnetisch vliegengordijn. Altijd de beste deal voor jou. Een deurgordijn van PVC heeft een chique uitstraling.


De kunststof stroken zijn buigbaar. Dit kant en klare vliegengordijn bevestigt u makkelijk aan uw deur… Voor meer informatie klik op BEKIJK NU. De buigbar… Voor meer informatie klik op BEKIJK NU. Nieuw zijn de retro vliegengordijnen met gekleurde plastic stroken ! Kitsch Kitchen vliegengordijnen zijn gemaakt van vrolijk Mexicaans tafelzeil uit Mexicio! Klik hier voor nóg meer keuze in hippe vliegengordijnen.


Het PVC vliegengordijn werd vroeger al gebruikt en is weer helemaal terug. Sterker nog, het is moderner dan ooit. In ons assortiment vind je diverse mooie draadjesgordijnen in de kleuren wit, zwart, grijs, zilver en andere kleurcombinaties.


Vliegengordijn plastic stroken

Vind de beste plastic stroken fabricaten en plastic.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts