vrijdag 8 november 2019

Leuke spiegels met tekst

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. De bedrukte spiegel met tekst is al jaren een heel populair kado bij ons in de winkel. Grappig om te geven, leuk om te krijgen, en hij is nog funktioneel ook.


Leuke spiegel teksten voor op de spiegel : De teksten zijn er in diversen kleuren.

Heeft u een eigen tekst dan maken wij dat ook voor u. Al onze spiegels kunt u laten graveren met een persoonlijke tekst , dit kan een gedicht zijn, maar bijvoorbeeld ook de tekst (en afbeelding) van een geboortekaartje. Voor een huwelijk kunt u deze laten graveren met de namen van het bruidspaar de trouwdatum, en misschien het gedichtje uit hun trouwkaart. Met krijtstiften kan je heel veel leuke dingen doen.


Hierbij geef ik je elke keer een leuke tip om te maken met een krijtstift. Een metalen spiegeltje met tekst in de vorm van bijvoorbeeld een geboortedatum is een leuk item voor uzelf, maar u kunt ze ook cadeau geven aan uw naaste vrienden en familie. Teksten kunnen ook goed ingezet worden als bedrukkingen op spiegels voor bedrijven. Maak met jouw eigen foto en tekst een prachtige spiegel !

Verras nu ook jouw vrienden en familie met dit originele cadeau! Kies allereerst het formaat van de spiegel en begin vervolgens met ontwerpen. Volg de stappen in onze foto-editor en maak razendsnel je.


Koop losse spiegelstickers en maak een unieke spiegel met jouw persoonlijke tekst. Gebruik je creativiteit en verras jouw vrienden en familie keer op keer met de mooiste teksten ! Deze decoratieve Plieger spiegel heeft een afmeting van bij centimeter met in het gezandstraald kader het woord toilet in verschillende talen. Een trendy spiegel van Plieger voor in het toilet.


Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Groot aanbod kasten online. Leuke quotes en teksten met een krijtmarker op schoolbordverf zien we best vaak.


In cafeetjes en restaurants voor menu’s, maar ook in de keuken bij mensen thuis, volgekalkt met gekke tekeningen van de kinderen. Maar wist je dat zo’n krijtmarker ook schrijft op spiegels en glas? Bekijk meer ideeën over Spreuken, Teksten en.


In deze tutorial zie je hoe je een tekst in een spiegel kan graveren met een graveerpen. Heb je er wel eens gedacht aan een spiegel met daarop een handgeschreven tekst ?

Het is ontzettend leuk en handig om op deze manier je spiegel te versieren. Spiegel met handgeschreven tekst. Deze manier van decoreren wordt vaak gebruikt in de horeca, maar zal bij je thuis ook zeker niet misstaan! Krijtstiften zijn populair. Een spiegel met tekst , logo of een foto laten graveren?


Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een ruim assortiment slaagt u altijd voor mooie gegraveerde spiegels kleine spiegels met tekst Leuke en oude spiegelverzameling met teksten en plaatjes! Ziet u een leuke laat het me weten. Voor meer spiegels zie mijn andere advertentie. Bij Reclameland kunt u uw foto, tekst of afbeelding voordelig laten printen op spiegel.


Zo begint u de dag weer goed. Met een leuke engelse tekst bijvoorbeeld zet je gelijk de juiste toon. De klassieke kokos deurmat is haast niet weg te denken uit een gemiddeld Nederlands huis.


Maar voeg op diezelfde kokosmat grappige teksten toe en je hebt echt iets bijzonders en origineels! Wat dacht je bijvoorbeeld van een kokosmat met de tekst : “Hi, I’m Mat”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts