vrijdag 15 november 2019

Woonkamer wanddecoratie

Moderne betaalbare design wanddecoratie. Bekijk de Special Collectie van IXXI! Hollandse Hoogte en Teylers Museum! Print je eigen foto op canvas, hout of andere wanddecoraties!


Voordelig en snel in huis!

Ontwerp uw huis met bijpassende wandbekleding. Kleed je woonkamer gezellig aan en creëer de sfeer die je zoekt. Ons aanbod wanddecoratie is erg ruim dus er is van alles mogelijk. Van schilderijen, metalen wanddecoraties, klokken en spiegels tot wandhangers en tekstborden die je woonkamer gezellig aankleden. De decoraties worden daarna ook met de hand beschilderd in mooie toepasselijke kleuren zodat ze goed aansluiten bij het interieur van de woonkamer.


Er zijn ook steeds meer grote woningen met uiteraard grote woonkamers. Dan kan je kiezen voor een groot aantal kleine muurdecoraties of voor één hele grote wanddecoratie metaal. Wallstars: de ideale wanddecoratie.

Dit printen we op verwisselbaar fotodoek. Het doek is hét hoogwaardige alternatief voor canvas doeken. Leuke muurdecoraties en muurstickers voor de woonkamer bestel je online bij wall-art. Kleurrijk behang van mooie illustraties of fotobehang van dieren of een ander thema. Prachtige olifanten of paardeboemen, natuur, bomen, muurteksten en schilderijen op canvas of glas.


Kies voor hedendaagse kunst of klassieke meesterwerken. Vrolijk uw woonkamer op met de wanddecoratie van schilderijen. Tegenwoordig treffen we in een modern interieur talrijke wanddecoratie aan in de vorm van schilderijen, wereldkaarten en staatsieportretten. Een puik schilderij boven de eettafel in uw woonhuis zal de juiste toevoeging zijn voor het totaalplaatje. Een voorbeeld van een accessoire is wanddecoratie.


Je zou kunnen kiezen voor een mooi schilderij of fotolijstjes, maar er zijn ook vele andere mogelijkheden om je woning extra sfeer te geven. Je hebt genoeg andere muren over die wat extra’s kunnen gebruiken. Bij OTTO vind je vele soorten wanddecoratie. Door een aantal gezinsregels na te leven wordt het samenzijn zo veel mooier.


Deze leuke wanddecoratie in vintage look herinnert aan de belangrijkste basisregels van het samenleven in gezinsverband. De verweerde used look van dit fantastische item hoort bij de modieuze shabby stijl. Wanddecoratie kun je op verschillende plekken in huis gebruiken.

Zo kun je een mooie Eye catcher in de woonkamer als wanddecoratie gebruiken maar ook in de slaapkamer een aantal leuke fotolijsten hangen geeft direct een gezellige sfeer. Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes! Onder wanddecoratie verstaan we alle decoratieve accessoires die worden bevestigd aan de muur.


Het assortiment bestaat uit tal van verschillende categorieën. Meest populair zijn toch wel de schilderijen, posters en muurstickers. Maar tegenwoordig ook heel hip zijn letterbakken, tekstborden en wandpanelen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


De muren van een woonruimte zijn een bepalende factor voor de uitstraling van de ruimte en het gevoel dat deze geeft. Witte muren zorgen voor een ruimtelijk effect, terwijl een kleur juist sfeer geeft. In elke ruimte heb je bijvoorbeeld wanddecoraties nodig zoals een onder andere een wandklok, schilderijen en wandrekken.


Maar ook is er genoeg andere muurdecoratie verkrijgbaar om de muren in je huis eens flink te pimpen. Elk product wordt voor jou bedrukt, waarbij je de mogelijkheid hebt om uit een groot aanbod aan materialen, afbeeldingen en maten te kiezen. Of je je studentenkamer wilt opmaken met onze posters of een woonkamer met onze canvas prints in een galerij wilt veranderen, wij bieden jou de het juiste product. Op zoek naar een stoere decoratie op je muur? Kies dan voor een van onze metalen wanddecoraties.


Een totaal andere beleving met deze originele. Vrolijk jouw woonkamer in een mum van tijd op met unieke wandplanken waarbij je eindeloos kunt variëren of kies een mooi wandkleed. Ook een print op glas is een mooi alternatief. Helemaal inspirerend is een wand met een combinatie van ronde spiegels.


Korte video van onze grote wanddecoratie. Scherper, kleurrijker en groter dan canvas. Bestel de metalen wanddecoratie voor in de woonkamer , voor in de hal of wellicht voor in de slaapkamer. Een keuze voor iets anders, op basis van een uniek materiaal en een prachtig ontwerp.


Niet zomaar een schilderij of een fotolijst, maar in plaats daarvan een kunstwerk dat meteen de aandacht zal trekken. Als je op zoek bent naar een geheel nieuwe stijl voor je woonkamer , slaapkamer of kinderkamer, kies dan uit ons grote assortiment behang en fotobehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts