maandag 11 november 2019

Polder sofa aanbieding

Vind jouw perfecte sofa bij DFS. Online of kom naar de winkel bij jou in de buurt! Bekijk ons Ruime Assortiment. Sofas Aanbiedingen online. Gunstig geprijsd en gratis geleverd!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Betaalbare, Deense designmeubels. Bestel uw sofa eenvoudig online. De keuze is reuze in de wereld van de teakhouten meubelen.


Door onze beperkte opslagruimte hebben wij niet alles op voorraad. De sofa is verkrijgbaar in roo groen, goudgeel en nachtblauw zodat het een opvallende aanvulling vormt voor elk interieur. Koop en verkoop polder sofa eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Niet alleen aanbiedingen worden weergegeven maar ook standaard productvergelijking behoort tot de mogelijkheden. Het komt voor dat een product bij een supermarkt in de aanbieding is, maar dat de normale prijs van een andere supermarkt toch lager ligt.


Door de verschillende mogelijkheden in opstellingen stelt u een bank naar wens samen. De banken hebben een houten frame met bandstoffering. De basis en het zitkussens zijn gevuld met polyurethaanschuim en polyesterwatten.


Het rugkussen is gevuld met polyurethaanchips en microvezel. Hoekbanken, bankstellen en fauteuils? Iedere week extra voordeel via speciale Aanbiedingen en Acties. Specialistisch advies nodig?


Prijsgarantie Officieel Vitra dealer Gratis verzending vanaf € De Polder sofa is het grote broertje van de Polder Compact bank, ontworpen door de Nederlandse ontwerpster Hella Jongerius voor de fabrikant Vitra. Een polder is een kunstmatig gewonnen, door dijken en afwateringskanalen omgeven, stuk land. Ook de Polder Compact laat deze asymmetrie terugkomen, maar dan met armleuningen aan beide kanten die in hoogte verschillen.


Bekleed met een stofmix van verschillende groene stoffen, met de armleuning aan de rechterkant. In de aanbieding omdat het een showroommodel betreft. Van blauw tot geel en van groen tot rood.


Het vlakke en lage ontwerp van de bank is geïnspireerd op de langgerekte stukken land die wij in Nederland allemaal kennen als ‘de polders ’. Soft modular sofa van vitra in de sale postma interieur. Dit is inclusief het linkse gedeelte van de bank (de poef) die centimeter bree centimeter diep en centimeter hoog is. Tot €5extra op Fauteuils, Voetenbanken en Banken. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies.


De Polder is verkrijgbaar in vier kleuren, in een vooraf samengestelde stoffenmix. Roo blauw, geel en groen. De bank kan gespiegeld worden, met de (hoge) arm links of rechts.


Hou je van typisch Dutch design dan val je waarschijnlijk ook als een blok voor deze moderne en comfortabele designbank. De bekende Poldersofa van Hella Jongerius heeft een metamorfose ondergaan. De poldersofa, met zijn vlakke, lage en langgerekte ontwerp, dankt zijn oorsprong aan het Hollandse polderlandschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts