woensdag 20 november 2019

Walltastic behang

Acaza, thuis in muurdecoratie. Gratis verzending vanaf €50! Heeft u een vraag over een van onze producten? Behang tegen lage prijzen. Bestel hier behang online.


Bekijk het gehele assortiment behang.

Of bezoek één van onze winkels. Bij het ontwerpen van alle designs heeft de mening en wensen van kinderen een belangrijke rol gespeeld. Door het 3D effect geeft het de speel,- game of slaapkamer een ruimtelijke uitstraling.


Met een fantastisch aanbod van unieke, spannende en zeer gedetailleerde muurschilderingen om uit te kiezen. Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Bezoek nu de website van Muurmode en bekijk het uitgebreide assortiment.


Kies jouw favoriete model! Add to Wishlist Quick View.

Je kunt de uitgebreide plakinstructies op onze website nalezen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Online behang outlet van Nederland. Dino’s zijn nog steeds super cool. Het behang bestaat uit panelen (vellen boven, vellen onder) en zit verpakt in een mooie en stevige box.


Bovendien wordt dit behang steeds geleverd op verschillende stroken, zodat het behangen eenvoudiger wordt. Als het behang dus groter is dan de muur, kun je eenvoudig stukken weglaten. Walltastic Dinosaurus posterbehang XXL.


De modellen worden niet geleverd in grotere maten. Slaag jij er ook in om alle dieren uit de Jungle te ontdekken op dit leuke kinderbehang? Al zijn ze alweer zo`n miljoen jaar geleden uitgestorven, dino`s zijn weer helemaal terug. Je kind zal hier naar blijven kijken want er is elke keer wat spannends en wat nieuws te bekijken!


Javascript is uitgeschakeld. Elk model wordt geleverd in stukken van ieder ca. Met één verpakking kunt u vijf rollen behang plakken. Lees voor gebruik eerst de productinformatie. Inhoud retailbox: Achtergrond bestaande uit behangvellen vellen met 3D-elementen Rol dubbelzijdig tape.


Snel geleverd en veilig online betalen in onze behangwebshop.

Werkwijze voor het ophangen van deze 3D behang : als volgt, pakje Perfax behangplaksel (paars) aanmaken met liter water, half uur laten staan dan doorroeren en klaar om te beginnen. Dit Graffiti behang is licht afwasbaar, de delen zijn opgerold als behangrol en deze zit in een mooie verpakking. Wij verzenden het in een stevige doos en doen er gratis lijm bij. XXL behang bestaat uit panelen Afmeting: ca. Voor u begint: Leg de panelen in de juiste volgorde uit op de vloer en kijk het na op eventuele fouten.


Als u een fout vindt neem dan contact op met ons voordat u het behang opplakt. Lees goed de instructies hoe u het beste de muurposter kunt plaatsen. Vieuw Collectie hebben een afmeting van ca.


De ontwerpen zijn een mix van bekende film- en televisieprogramma´s (Dora the explore) en leuke kinderomgevingen zoals de boerderij, dinosaurussen, oerwou ruimte, diep in de zee, feeën, voetbal, manege. Het behang geeft diepte in de kamer, waardoor het net lijkt of de behang -vriendjes vanaf de muur meespelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts