vrijdag 29 november 2019

Steigerhout grey wash beits

GreyWash beits kopen Voor de laagste Prijs! Vind grey wash beits als je nu zoekt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online.

Voor 21:uur besteld = morgen in huis! Bij GAMMA heb je veel keuze. Ook qua kleuren hebben we een ruim aanbod aan buitenbeitsen. Steigerhoutbeits is speciaal ontwikkeld voor nieuw en oud steigerhout.


Zo hebben we in ons assortiment dekkende buitenbeitsen, mooie transparante beitsen en varianten in moderne grey wash tinten. Een dekkende beits dringt in het hout door, geeft langdurige bescherming en biedt de mogelijkheid het hout een ander kleurtje te geven. Hoe verf je steigerhout in een whitewash effect?

Vooral nieuwe steigerplanken hebben een kleurtje nodig, oud steigerhout is al grijs en kan meestal met een neutrale beits worden behandeld tegen de weersinvloeden. Zelf steigerhout oud maken? Ontdek in dit GAMMA stappenplan op welke drie manieren je steigerhouten meubels die authentieke, verwassen look kunt geven.


Het hout krijgt de charme van doorleefd hout, zoals oude steigerplanken. Door de transparante werking van het steigerhoutbeits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar. Dit is de standaard maat van een steigerplank. Grey wash steigerhout in een lengte van meter, de dikte is 30mm en de breedte is 195mm.


De planken zijn ongebruikt en dus schoon van spijkers, krammen enz. Zoek naar grey wash beits op de nieuwe KensaQ. Met deze Grey Wash beits voor onbehandelde, nieuwe steigerplanken geeft u uw steigerplanken of tuinmeubelen die oude grijze look en feel. Het voordeel van nieuwe, onbehandelde steigerplank zelf beitsen is dat u een veel betere kwaliteit plank heeft zonder scheuren en te ruige delen. Tenco steigerhoutbeits is een transparante beits op acrylbasis met water als oplosmiddel.


Het is een transparante beits die goed doordringt in het hout. In ons assortiment hebben we zowel transparante als dekkende beits. Bij Praxis kun je kiezen uit diverse kleuren dekkende beits , bijvoorbeeld zwart, grijs of antraciet beits.

Cetabever tuinmeubelbeits transparant grey wash 7ml is een terpentine gedragen tuinbeits, verkrijgbaar in diverse kleuren en te mengen in iedere gewenste transparante kleur. Tuinmeubelbeits is waterafstotend en beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden. Beits steigerhout in de kleur grey wash.


Profiteer nu van de extra voordelige prijs. Ook andere kleuren beits leverbaar. Het was een beetje een gek ding, in mijn ogen: Grey Wash … toch wilde ik het proberen.


Ik kocht een potje bij Action en filmde mijn eerste indruk! De KARWEI binnenbeits interieur grey wash transparant 2ml is ideaal voor het langdurig beschermen van houten meubels binnenshuis. Deze zijdeglanzende beits is transparant, waardoor de houtnerf zichtbaar blijft.


De beits op waterbasis droogt snel en is reukarm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts