donderdag 21 november 2019

Serax base

Serax base

Ontdek alles van Serax online bij Wehkamp! Voor 23:bestel morgen in huis. Laat je inspireren door al onze topmerken en ervaar het gemak van Wehkamp. Uitgebreid Serax assortiment. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Serax base

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Het samenvoegen van design en functionaliteit resulteert in een verfijnd en compleet servies van het mooiste Chinese porselein. Merging design and functionality resulted in a sophisticated full range of high quality dinnerware.


Het servies Base van Serax is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Piet Boon. Wat de ontwerper en het serviesmerk overeenkomstig hebben, is hun voorliefde voor materiaal. Studio Piet Boon and Serax , provides a blank canvas for any dish you can imagine.


De borden, bekers en kommen van Serax Base vormen een neutrale basis waarop uw gerechten het middelpunt kunnen vormen. Serax Piet Boon Alle producten uit de Serax Base servieslijn zijn gemaakt van hoogwaardig porselein. De eenvoudige maar elegante design van de borden, mokken en kommen maakt dat deze serie goed te combineren is met andere, meer uitgesproken opjecten. Daarnaast is het gebruik van helder wit porselein een waar canvas voor kleurrijke gerechten. Base kenmerkt zich door zijn eenvoudige design en strakke vormgeving.


Serax creeërt unieke lifestyle producten geïnspireerd door talentvolle designers die schoonheid koppelen aan vorm en functie. Zo komen het gebruik van mooie materialen, aandacht voor details en het leveren van perfectie samen! Objecten om te ervaren, te delen en te. Serax staat voor stijlvol en tijdloos design. Dat wil niet zeggen dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en functionaliteit van de producten.


Serax base

De potten en pannen kregen dezelfde afrondingen als het eerder verschenen servies. Zowel visueel als in gebruik een meer dan geslaagde combinatie. De Base Cookware-collectie is strak, innovatief en functioneel. Serax heeft een ruim en stijlvol assortiment.


Van borden waarop je de heerlijkste gerechten serveert tot kopjes en mokken voor je favoriete koffie of thee. Ook de schalen van Serax zijn een leuke aanwinst in je keuken door de opmerkelijke vormen. Ruim assortiment online bestellen!


Prachtige delige Serax Base bestekset in roestvrij staal. Een complete bestekset van stuks ontworpen door de Nederlandse designer Piet Boon. Het bestek is gemaakt van roestvrij staal, en kan na gebruik een rondje mee in de vaatwasmachine. De 24-delige Serax Base bestekset bestaat uit: - tafelmessen - tafelvorken - tafellepels - 6. De Serax Base koffiekop is vervaardigd uit mat wit Chinees porselein.


Een tijdloos en stijlvol design staat centraal bij Serax. Gebruik voor het drinken van koffie. Het Serax Base servies is gemaakt van hoogwaardig Chinees porselein. Geef je huis wat fonQ met een Serax Base Witte Wijnglazen L - st.


Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij. Door de verschillende stijlen van Serax is er altijd wel een bord te vinden die bij jouw gerecht of restaurant uitstraling past. Koffie en thee kan je met Serax op vele manier presenteren. Iedere collectie weerspiegelt de key-waarden van Serax : vernieuwend en een toegankelijk design.


Inmiddels heeft Serax in samenwerking met verschillende designers meerdere servies-lijnen uitgebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts