woensdag 20 november 2019

Rvs achterwand keuken op maat

Volledig op maat van uw smaak en budget. Moderne en landelijke keukens. Professioneel advies van onze binnenhuisarchitecten. Stel zelf uw keuken in 3D samen. Bekijk alle opties in uw interieur.

Al onze troeven in een notendop! Tijdloze en moderne keukens van bulthaup. Laat u uitgebreid Inspireren. Kom langs voor een vrijblijvend advies in onze showroom.


Rvs achterwand of rvs plaat op maat in elke maat. Eenvoudig online bestelen en gratis levering. Bestel bij de online specialist, met Anti-fingerprint.

Bent u op zoek naar een rvs achterwand met een specifieke afmeting, vorm of heeft u andere speciale wensen? Wij maken uw achterwand naar wens en exact op maat. Uitsparingen voor stopcontacten, afzuigkap of keukenkastjes zijn geen enkel probleem. Naast een op maat gemaakte rvs achterwand leveren wij ook rvs achterwanden in de meest voorkomende standaard maten. Uw adres voor maatwerk inox roestvast stalen of roestvrij stalen achterwanden.


Goedkoop, snelle levering en eenvoudige te monteren. Geef ons een duidelijke tekening met maatvoering en wij maken de rvs achterwand voor uw keuken op maat. Ook uw werkblad in de keuken kunnen wij uit rvs plaat maken.


Metaalwinkel Amsterdam is een specialist in rvs op maat. Wij kunnen diverse metaalbewerkingen uitvoeren op rvs , zoals lassen, zetten, watersnijden en lasersnijden. RVS achterwand op maat anti-fingerprint.


Niet voor niets is dit ons meest verkochte rvs achterwand , mooie uitstraling van het geborstelde rvs en het is ook nog eens makkelijk schoon te maken. RVS Achterwand 60cm op maat. De maximale afmeting van de achterwand is 60x79cm.


Geef direct na het bestellen de gewenste maat door.

RVS plaat op maat anti-fingerprint. Rvs plaat op maat voorzien van de originele anti-fingerprint coating. Uitgevoerd in 1mm geborsteld rvs. Bestel eenvoudig de gewenste plaat op maat exact op maat. Voor muren met meer oneffenheden is een gezette rvs plaat meer geschikt.


Bij een achterwand op maat wordt hout meegeleverd dat de oneffenheden in de muur opvangt. In verschillende standaardmaten of speciaal op maat. Wij leveren uw rvs achterwand of plaat uit eigen voorraad in diverse standaard maten of op maat. Keukens volledig op maat van je smaak en budget. Ons team staat je met plezier bij in de zoektocht naar je droomkeuken.


Van hele badkamer tot onderdeel. Zoek naar achterwanden keukens op de nieuwe KensaQ. Door het gladde oppervlak is een RVS keuken achterwand eenvoudig schoon te maken.


Bij bouwmarkten en keukenwinkels kunt u voor de particuliere keuken standaard achterwanden kopen. In veel gevallen sluiten deze maten niet helemaal mooi aan. Voor deze keukens is keuken plaat op maat de oplossing. De rvs achterwanden op maat zijn gemaakt van geborsteld rvs , dit sluit perfect aan op de bestaande apperatuur. Naast de vlakke plaat achterwanden zijn de achterwanden ook leverbaar met omgevouwen zijkanten, in de dikte 1 en 19mm.


Tummers Plaatbewerking is gespecialiseerd in het maken van RVS Keuken Achterwanden. Deze worden op maat gemaakt voor u. Dit is een uitstekende duurzame kwaliteit om uw keuken of woning af te werken. Zo kunt u de achterwand makkelijk monteren tegen de muur. U hoeft zich geen zorgen te maken over de oneffenheden in de muur, deze vangt de mdf plaat immers op.


Wij bieden de achterwand zonder gelaste hoeken aan. Hier kun je terecht voor vragen en advies. RVS collectie - Rvs -look: 3mm dik plaatmateriaal Op zoek naar een strakke rvs look achterwand voor de keuken ? Ook die kunnen wij leveren! Strak, minimalistisch en stijlvol. Wél de uitstraling van écht Roesvrijstaal, maar niet de nadelen.


Scherp geprijsd en bijzonder makkelijk schoon te houden. Met een keukenachterwand of wandpaneel geef je de keuken snel en eenvoudig een nieuwe look. De panelen beschermen je muur tijdens het koken tegen spetters en rondvliegend eten. Met een op maat gemaakt wandpaneel personaliseer je de muren van je keuken helemaal hoe jij dat wil.


De Keukenbouwer is iedere zondag open!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts