donderdag 28 november 2019

Servetten zilver

Servetten zilver

PMS of Full Color, vanaf 1stuks, formaten. Voor 13:besteld is vandaag verzonden! Gekleurde en thema servetten. Verzending vanaf €in uur. Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online.


Of je nou een feestje geeft of gewoon gezellig samen eet, wat hippe papieren servetten zijn altijd welkom! Beschikbaar in elke denkbare print en design vindt je hier geheid de perfecte servetten voor bij jou aan tafel of jouw feestje. Wij hebben de leukste papieren servetten voor elk verjaardagsfeestje, high tea of baby shower voor je gevonden. Bij een feestelijk gedekte tafel mag een damasten servet geschoven in een zilveren servetring niet ontbreken.


De vraag naar zilveren servetringen is groter dan ooit daarom is er een ruim assortiment direct uit voorraad leverbaar. Natuurlijk kunnen al deze servetbanden gegraveerd worden voor een extra persoonlijk tintje. Zo heb je wegwerpservetten (papieren servetten ), maar ook servetten die je kunt wassen en dus herbruikbaar zijn. Je kunt een servet vouwen en naast of op het bord leggen, maar ook in een servettenhouder neerzetten. Een servet met een patroon of een gekleurd servet fleurt je tafel helemaal op.


Servetten zilver

Vorige Artikel van Volgende. Servet 33x33cm zilver K55. Met deze servetklemmen blijft het servet goed om de hals zitten, zonder het servet in de kraag van een trui te hoeven stoppen. Bevestig de twee klemmetjes aan het servet en knoeien op de kleding is verleden tijd. De klemmetjes hebben een stijlvol design.


De ketting heeft een lengte van cm. In kleuren PMS of full color. Ontdek ons unieke assortiment servetten. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Servetten zilver

Deze servetten kunnen op verschillende manieren gerangschikt worden om als decoratie voor uw tafel of buffet te dienen. De servetten worden ook gebruikt om zich te beschermen tegen vlekken en spatten of om een tafel, een dressoir, de vloer … te vegen. De papieren servetten worden in een verpakking van papieren servetten geleverd.


Wanneer voor 22:uur bestel is dezelfde dag verzonden! Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! De serie Polka Dot, heeft naast rietjes, bekertjes, waaiers en vlaggetjes ook servetten. Uiteraard zijn deze servetten in meerdere kleuren leverbaar. Deze zilveren servetten zijn onder andere zeer bedoeld voor voor kerstmis.


Servetten zilver

Bestellen bij viavoordeel. Zo maak je je gedekte tafel wel heel erg persoonlijk! Zilveren servetten bij centimeter. Super leuk voor tijdens de feestdagen of etentje met vrienden.


Koop en verkoop servetringen zilver eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts