maandag 25 november 2019

Serax stoel

Bekijk de nieuwe collectie van Serax online bij de Bijenkorf. Stoelen tegen lage prijzen. Bestel hier stoelen online. Ruim assortiment online bestellen!


Serax creeërt unieke lifestyle producten geïnspireerd door talentvolle designers die schoonheid koppelen aan vorm en functie. Objecten om te ervaren, te delen en te. In de handen van de Milanese ontwerper, Antonino Sciortino komt ijzer tot leven.


Met Vinyl Vinyl krijgt de klassieke schoolstoel een tweede leven geïnjecteerd. Geen zitvlak en rugleuning in hout, maar kleurrijke vinyl vlakken in verschillende tinten. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Van tafels in verschillende afmetingen tot bijpassende stoelen en lampen. Dat laat ook wel zien dat de Sanba en Studio Simple collecties belangrijk zijn voor Serax. Zo worden onvergetelijke momenten aan tafel iets wat zich keer op keer herhaalt. Flinders is officieel dealer van Serax. Op een eenvoudige, maar onconventionele manier laat Paola Navone mediterrane invloeden en Indonesische handwerktraditie samenvloeien in de Abaco- stoelen voor Serax.


Met deze Serax Bistrostoel haal je een moderne en opvallende stoel in huis. Het meubel is ontworpen door kunstenaar en ontwerper Nico van Dijck en dit was het eerste product, dat hij ontwierp voor Serax. Voor het materiaal gebruikte hij ijzer en touw.


Serax stoel

Het touw is met de hand om de stoel gesponnen. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Deze strakke, moderne stoel is een echte aanwinst voor aan je bureau of de eettafel. Dankzij de ontbrekende armleuningen neemt de stoel weinig ruimte in, en onder de zitting is een handig plankje aangebracht waarop je van alles kwijt kunt. Op zoek naar Serax stoelen ? Vergelijk direct online bij webshops.


Serax stoel

Serax Eettafel stoelen koop je eenvoudig online bij bol. De Sanba stoel van Serax zou zomaar een woordenboekomschrijving van unieke eenvoud kunnen zijn. Waar de zitting een klassieke vorm heeft, spelen de vier poten met diepte en vorm. Deze combinatie werkt verrassen en is daardoor een schot in de roos voor iedereen die van minimalistisch én bijzonder houdt. De Serax Nello stoel is nét even anders door zijn volledig metalen frame en zitting, super stoer en strak natuurlijk!


Je kunt hem gebruiken aan de eettafel of gewoon als zitting in de woonkamer. Stijl hem af met een stoelkussen en je zit heerlijk. Zoek je trendy Serax stoelen ? Jouw nieuwe Serax stoelen zijn hier zeker te vinden!


Hij is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs. De stoel is gemaakt van aluminium. Je kan kiezen uit twee kleuren: grijs en zwart. Serax , opgericht door SERge en AXel van den Bosche.


Ooit begonnen met het verhandelen van bloempotten en inmiddels uitgegroeid tot een wereldspeler in Design met meer dan werknemers en haar hoofdkantoor in Antwerpen. Serax werkt met vele designers samen welke ieder eigen collecties hebben ontworpen voor Serax. Serax Meubels koop je eenvoudig online bij bol. Vincent Van Duysen Meubilair mag nooit om aandacht schreeuwen, het moet ongemerkt één worden met de omgeving. Het zijn de gebruikers die er vervolgens kleur aan geven.


Serax stoel

August stoel met armsteunen - Serax. De Outdoor-collectie van Vincent Van Duysen voor Serax is vervaardigd uit aluminium en verkrijgbaar met een zwarte of grijsgroene.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts