maandag 18 november 2019

Vt wonen kast

Vt wonen kast

De mooiste vtwonen kast bestel je op beslist. Bekijk de nieuwe collectie van Vtwonen online bij de Bijenkorf. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Een kledingkast voor al je kleding, een vitrinekast om mooie decoratie uit te stallen, een tv- kast voor jouw tv en een servieskast voor jouw servies. Er zijn kasten voor elke woonstijl en je kunt een kast altijd opknappen en verven zodat deze passend is.


Een opgeruimd huis zorgt tenslotte voor rust en maakt het makkelijk om dingen terug te vinden. Kasten zijn onmisbaar in ieder huis. Wil je een nieuwe kast kopen? En ben je benieuwd wat voor soorten kasten er allemaal zijn?


Vt wonen kast

Iene-miene-mutte… zo kies je jouw kast. We geven je eerste hulp bij een kast kiezen, want kasten zorgen voor een opgeruimd huis, waar ruimte overblijft om lekker te leven. Deze kast voelt zich helemaal thuis in een stoer interieur. De Locker van vtwonen is ideaal in gebruik, de kast heeft zelfs handige lades onderin.


Bij het openen van de kast is er een hanggedeelte en aan de andere zijde legplanken met ruimtes om je spullen of kleding in te leggen. Geen kleurtje, maar gelakt donker staal, lekker stoer. Deze zogeheten barndoor, of boerderijdeur heeft een schuifdeursysteem zoals de boerderij schuren van vroeger dat hadden. Trolley VT Wonen Stack It hoog.


Berg al het servies erin op, een kast voor al je hobbyspullen, of laat jouw favoriete items hier super mooi in uitkomen. Er zijn vele dressoirs te vinden die vallen onder vintage kasten. In de webshop van vtwonen zijn een aantal woonmerken te vinden die verschillende soorten kasten in hun collecties hebben. Het merk Woood heeft verschillende meubelstukken in hun wooncollectie en kasten zijn daar zeker een onderdeel van.


Functioneel, stoer en met een prachtige lichte en luchtige uitstraling. In het kastje bovenaan kun je jouw allermooiste spullen displayen. Ruim assortiment online bestellen!


VTwonen bij Smulderstextiel. Kies uit 5producten vanaf € 99. Voor elke ruimte in huis is wel een bepaald type kast. Het belangrijkste is dat een kast of wandmeubel functioneel is en geschikt is voor hetgeen dat jij wilt opbergen. Een kast is onmisbaar in elk interieur.


De opbergkasten van vtwonen bieden stijlvolle opbergruimte in het interieur. Door de tijdloze vormgeving zijn de kasten zeer geschikt voor diverse woonstijlen en toe te passen in verschillende ruimtes in huis. Shop de collectie opbergkasten van vtwonen online!


Vt wonen kast

Lower Case van vtwonen is opgedeeld in vier vakken, waarvan er twee beschikken over een kleine kastdeur. De lichte kleur geeft de kast een moderne uitstraling. VT WONEN Barn kast hout zwart VTWonen Loods 5. Vt wonen barn kast prachtige houten kast met schuifdeur!


Heeft planken en lades.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts