donderdag 21 november 2019

Sprei antraciet

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Bekijk ons unieke assortiment spreien.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bedsprei Wave - Antraciet koop je bij Dekbed-Discounter. Dit sprei heeft een subtiel en sierlijk dessin wat in iedere slaapkamer goed tot zijn recht zal komen.


Deze sprei is gemaakt van polyester en is een echte eyecatcher in je slaapkamer. Deze sprei straalt rust uit en zorgt voor een goede nachtrust. De Sleeptime Wave Antraciet sprei is vanwege z'n neutrale kleur gemakkelijk te combineren met andere slaapkameraccessoires.

Sprei Anna Antraciet kopen? Hij komt bovendien goed tot zijn recht binnen vele interieurstijlen. De sprei is vervaardigd van 1 Micropercal. De goedkoopste aanbieder van Nederland.


Een sprei kan echter ook in de zomer gebruikt worden om uw bed netjes op te dekken. Het sprei is in grote vlakken doorgestikt wat zorgt voor een mooi effect. Deze bedsprei is gevuld met dunne polyester waardoor het sprei fijner aanvoelt en eventueel extra warmte geeft in de wintermaanden.


Ook verkrijgbaar in offwhite, beige en taupe. Met deze prachtige sprei Montana van Damai verandert uw bed in het stralende middelpunt van uw slaapkamer. De zachte polyester vulling zorgt voor de finishing touch op gebied van comfort. Met dit sprei Montana van Damai is uw bed een eyecatcher in uw slaapkamer.


Deze sprei van mooie satijnpolyester is in grote vlakken doorgestikt, en krijgt hierdoor een luxueuse uitstraling. Kies uit 1producten vanaf € 199. Door een sprei over je bed te leggen, ziet jouw slaapkamer er altijd verzorgd en uitnodigend uit.


Kwantum, daar woon je beter van! De kleur is antraciet en Brandon is bedrukt met een bloemen print.

Het materiaal is 1 Polyester. De Brandon past bij iedere slaapkamer en geeft het bed een extra uitstraling. Antracietkleurige sprei Clara (2x 2cm) Met deze sprei over je lakens of dekbe heb jij het net wat warmer. De microfiber stof heeft een klassiek patroon en voelt heerlijk zacht en licht aan. Plaid Supersoft is zoals de naam al doet vermoeden superzacht!


De plaid heeft een antracietkleur en een afmeting van 150x2cm. Het kleed is machinewasbaar. Dankzij de Sleeptime Charlene Taupe- sprei ziet je bed er altijd heel netjes uit. Vind je het niet zo leuk om het bed op te maken, maar wil je wel dat het er netjes uitziet?


Dan is deze sprei precies waar je naar zoekt. Lees de volledige productomschrijving. Ons assortiment bevat meerdere bedspreien, dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen. Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer.


Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts