donderdag 14 november 2019

Seletti it

Kies uit 1producten vanaf € 00. Koop nu en verfraaien van uw huis! Seletti , a history of vision and evolution. Show All DIESEL LIVING with SELETTI. Spice up your interior met HomeisHome!

Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Reviews Just bought the Aquart outdoor shower. Deze geven de klanten een visie voor een unieke, persoonlijke en leuke levensstijl. Ze bedenken en maken werkelijk alles, van lampen tot meubels, servies, bestek tot accessoires. Hun bekende neonletters zijn erg mooi om je interieur een originele en persoonlijke eyecatcher te verlenen!


Het merk produceert gave woonaccessoires altijd met veel enthousiasme, passie en creativiteit. Ontdek het uitgebreide woonassortiment.

Gratis bezorging en retour. Bent u op zoek naar een uniek servies, een dressoir of een andere eye-catcher voor in uw huis? Dus dat betekent korting, korting, korting op topmerken als Zuiver, BePureHome, WOOOD en vele andere prachtige merken.


Door de bijzondere, artistieke vormgeving is de verlichting van het Italiaanse merk een eyecatcher in het interieur. Zoals de gouden Monkey en Mouse tafellampen: blikvangers door hun opvallende vorm én kleur. Een verzameling aan mooie keramieken items die het oosten en het westen weerspiegelen. Samen met zijn broertjes Plafon Hang en Zittend is er een hele apenfamilie. Uniek en een blikvanger in iedere ruimte.


Maar wees maar zeker: dit is een oersterke lamp! Je interieur krijgt meer kleur en persoonlijkheid met het vernieuwende en creatieve design. Artistieke en unieke oplossingen voor je dagelijkse behoeftes. Je kent dit merk misschien van de opvallende keukenaccessoires, zoals theepotten en citruspersen, maar ook van de hippe lampen in de vorm van apen en muizen. SELETTI is een Italiaans merk geïnspireerd op de popart uit de jaren ´7 een ware aanvulling voor je interieur.


Het bedrijf is kenmerkend door de creatieve karakteristieke Italiaanse verfijndheid. Is het veel te donker in je woonkamer?

Of heb je een mooi lampje nodig voor op je nachtkastje? Deze lamp in de vorm van een vogel houdt met liefde de kabel met het ledlampje voor je vast. Deze unieke lamp, in de vorm van een aap, is ontworpen door Marcantonio Raimondi Malerba. De aap lamp is gemaakt van hars en zorgt voor een blikvanger in je interieur. Wil jij graag een stel apen in de tuin?


Dat kan met de speciale outdoor Monkey lampen. Click on the icon to download the file. PHOTO PRICELIST SELETTI NORTH AMERICA.


Huisarts Teakhouten Meubelen Tuinmeubilair Scandinavian Style Minimalistisch Interieur Interieurstyling. Het bedrijf streeft naar productverbetering, vernieuwing en het maken van het verschil. Ook in andere modellen leverbaar. Bekijk alles met seletti ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


In de dynamische jaren groeide het merk snel en werden er drastische veranderingen doorgevoerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts