dinsdag 19 november 2019

Velux ggl p04

Rolgordijnen exact op maat voor jouw Pdakraam. Dakraamgordijnen in meer dan kleuren, perfect voor jouw Pdakraam! Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze dakvensters hebben een code van slechts twee letters en twee cijfers, bijvoorbeeld velux GGL PK(dakraam 94x98cm, was voorheen velux GGL-Pen velux GGL -4en velux GGL -31).


Buitenzonwering of rolluik? In deze shop treft u het gehele assortiment originele VELUX gordijnen, zonwering, rolluiken en insectenhorren voor uw VELUX dakraam.

De producten zijn functioneel, decoratief, eenvoudig te monteren en van de hoogstaande kwaliteit die u van VELUX gewend bent. En ze worden geheel GRATIS. Velux werkt met codes die de afmeting van een dakraam aangeven. Deze codes zijn in de loop der jaren veranderd maar de afmetingen zijn gelijk gebleven, behalve de GGL maar die is te vervangen door de FK06.


Maak uw VELUX dakraam compleet met VELUX raamdecoratie of zonwering. Kies voor externe zonwering of verschillende rolgordijnen voor binnen, met handmatige bediening of wandbediening op netstroom of zonne-energie. VELUX rolgordijnen bieden effectieve bescherming tegen zonlicht en zonnewarmte.


Ook het dak bestaat namelijk uit dakramen, waardoor tot wel keer meer daglicht de woning binnen komt. Velux PMet een dakraam kunt u op eenvoudige en relatief simpele manier meer licht in uw woning creëren.

Velux producten kunnen worden uitgebreid. Een dakraam kan bijvoorbeeld worden voorzien van een slot of een ZOZ 010K openingsbegrenzer. Ook zijn er zelfregulerende ventilatieroosters waarmee je zorgt voor meer ventilatie en minder tocht in huis. Kwaliteit is wat je van Velux kunt verwachten.


Onderdelen kunnen echter slijten. De insectenhor kan ook gecombineerd worden met VELUX buitenzonwering en rolluiken voor extra bescherming tegen de hitte. VELUX rolluiken houden niet alleen de overbodige warmte en fel zonlicht buiten, ze verbeteren ook de isolatie.


De VELUX insectenhor wordt bevestigd op de binnenwan niet direct op het raam. Daardoor verhogen rolluiken de energiebalans van een dakraam, zorgen ze voor meer privacy en een gevoel van veiligheid. VELUX heeft de afgelopen decennia de dakramen doorontwikkeld om aan de hoogste bouwnormen te voldoen.


Oude generaties zoals VELUX GGL GGL en GGL 4. Deze afmetingen zijn buitenwerkse maten. Bij GAMMA vind je kwalitatieve dakraamdecoratie. Bekijk het aanbod online of bezoek één van onze bouwmarkten! Voor uw vakkundige montage van Velux dakvensters. Het enige dat je moet weten is de code van je dakraam.


De code bestaat uit meerdere delen, aan de eerste twee delen heb je voldoende. Het eerste deel “ GGL ” geeft aan welk type dakraam je hebt.

Het tweede deel “M04” geeft aan welke maat je dakraam heeft. Velux dakraam rolgordijnen bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.


De nieuwe dakramen van VELUX hebben een groter glasoppervlak ten opzichte van de oude generatie VELUX dakramen. Zo kunt u genieten van meer daglicht als wij uw dakraam vervangen voor een nieuw VELUX dakraam. Daarnaast gaat u er bij het vervangen van uw dakraam flink op vooruit in isolatiewaarde.


Keep instruc-tions for future reference and hand them over to any new user. Verduisteringsgordijn houdt het licht buiten en biedt een optimale verduistering voor kinder- en slaapkamers. Reserveer verduisteringsgordijnen online. Heeft u bijvoorbeeld een GGL een GGL 6of een Sdan wordt deze vervangen door de SK06. Als u het velux dakvenster naar u toe kantelt, ziet u aan de rechter bovenkant een typeplaatje zitten.


Mail het type nummer van uw velux dakraam door met uw adresgegevens en ontvang een scherpe prijs voor het vervangen van uw oude velux dakraam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts