maandag 11 november 2019

Vintage keukenrek

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Het rek is gebruikt in de keuken van een familie uit India. Een stoer, vintage , industrieel rek om jouw keuken net die unieke uitstraling te geven! Een vintage keukenrekje zoals het bekende tomadorekje (merk van dit rekje onbekend).


Ziet er nog netjes uit, Verzenden.

Groot vintage kruiden keukenrek voor aan de muur, x 1x cm. Birmees teakhout Minstens 1jaar oud hout. Unieke collectie Direct leverbaar uit voorraad.


Het vintage keukenrek heeft maar liefst stevige houten opleggers. Met zijn elegante uitstraling staat hij ook nog eens goed in jouw keuken. Bekijk de stoere industriele Wire keukenrek met haken van Mokana Meubelen in Enschede.


Groot aanbod aan vintage en stoere meubelen online en met showroom in Enschede. Ik kreeg het prachtige vintage fisherprice reuzenrad keurig en zorgvuldig verpakt, al na een dag bezorgd door DHL en het was nog leuker als op de foto’s. Eerlijke informatie op site van Madamvintage en prima levering dus !

Succes en ik hoop op nog meer vintage fisherprice in de toekomst ! Mooi oud vintage keukenrek regaal kapstok boho Ibiza shabby. Mooie oude kapstok met sierlijke haken. Bovenop nog een ijzeren rek om spullen op te leggen. A substantial solid vintage pine dresser that oozes rustic charm! It has been lovingly sande primed and beautifully hand painted in Annie Sloan Old White and Paris Grey.


The finish and pigments are further enhanced and protected with coats of Annie Sloan clear wax. The colour combination is fabulous. Je zocht naar: keukenrek ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan!


Een vintage wandrek of keukenrek van mat zwart metaal met stang, vijf haken en een houten plank, als stoere keukenopberger. Leuk om te variëren met de decoratie die erin geplaatst kan worden. Dit wandrek is tijdloos en gezellig en past in elke ruimte in huis.


Leuk voor in de woonkamer, maar ook voor in de gang, keuken of zelfs slaapkamer! Het wandrek is eenvoudig aan de muur te. Keukenrek metaal - Hoek - Telescopisch - RVS Lekker koken begint bij een goed opgeruimde keuken.

Met een keukenrekje van Alpina zet je een goede eerste stap. Bekijk het bord Keukenrekjes van marionvanralen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Keukenrek , Brocante stijl en Brocante.


Een uniek ontwerp, een unieke kleur én een uniek verhaal. Dit mooi verweerde keukenrek is afkomstig uit India en draagt al een heel verleden met zich mee. Doorgesleten in de opvallende blauwe kleur zie je ook de verf-kleuren van decennia geleden terug.


Een echte eyecatcher in elke keuken. U vind bij ons Deens design, Rottan stoelen, retro meubels en vintage servies. Voor elk interieur een leuk item waarmee u zondigd op de woonregels.


Vintage en Retro meubels, accessoires en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts