maandag 25 januari 2016

Buiten lantaarns

Ontvang tot jaar Garantie. Bekijk ons ruime assortiment. Mooiste buitenlantaarns op Beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 1producten vanaf € 299.


Met lantaarns kan je je huis van binnen en van buiten verlichten.

We hebben lantaarns voor kaarsen en theelichten in allerlei kleuren en uitvoeringen. Buiten lantaarn op maat gemaakte van Spar hout en een tin van gerecycled glas. Kan gemonteerd worden in de tuin, op de veranda, op het terras, maar ook thuis. Het hout is behandeld met anti-UV coatings te verzetten tegen verwering.


Een van de eerste stukken ontworpen door mij. Een lantaarn of windlicht is oorspronkelijk ontworpen voor het gebruik buiten. De vlam van de kaars moest beschermd worden tegen weer en wind en daarom staat de kaars vaak achter glas.


Hierdoor zie je lantaarns nog steeds veel buiten , maar binnen zijn ze een stijlelement geworden.

Grote houten lantaarns brengen een statement in huis. Veiligheid is natuurlijk altijd je eerste zorg als je kaarsen aansteekt, buiten zowel als binnen. Lantaarns met een retrotintje of een modern design. Al onze lantaarns hebben een brede, stabiele basis, zo kunnen ze alvast niet per ongeluk omgestoten worden. Buiten feestverlichting solar lichtsnoer witte lampionnen lantaarns m - Buiten verlichting op zonne-energie - LED lampjes.


De lantaarn heeft een sterke, zwarte behuizing en mooie strakke vormen. Perfect voor op uw oprit of langs uw tuinpad. De lamp is verder ook nog eens zeer handig. Hij laadt namelijk gedurende de dag op, omdat hij werkt op zonne-energie.


Oud-Hollandse nostalgische buitenverlichting en tuinverlichting in romantische stijl. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Tip 1: Gebruik elektrische verlichting op een tijdschakelaar, deze gaat iedere dag automatisch aan waardoor je niet naar buiten hoeft om de buitenlantaarn aan te steken.


Tip 2: Let er bij de aanschaf op dat het om een speciale buitenlantaarn gaat. Niet iedere lantaarn is geschikt om jaarrond buiten gebruikt te worden. Een ruim meter hoge buiten lantaarn voor een zeer scherpe prijs! De grote Ancona lichts tuinlantaarn heeft zoals de naam als… Meer. Bij Praxis koop je lantaarns die licht geven met behulp van zowel elektriciteit als zonne-energie.


Romantische lantaarns voor buiten en binnen Creëer een romantische sfeer in je tuin op je terras, balkon of bij de voordeur met de stijlvolle lantaarns van Praxis.

In een windlicht werd de vlam beschermd tegen de wind en daardoor is het de ideale verlichting voor buiten. Doordat het licht via de openingen in de lantaarn wordt versprei zijn ze erg leuke en speelse sfeerlichten! Onze ambachtelijke tuinlantaarns, buitenlantaarns en lantaarnpalen worden handmatig gegoten en geproduceerd met hoogwaardig en duurzaam gietijzer.


Onze lantaarns zijn oerdegelijk en onverwoestbaar. Ook bieden we een selectie premium aluminium en koperen gegoten lantaarns. Kopen en verkopen op 2dehands. Mooie zeskant lantaarn , bruin.


In aluminium (roest niet!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts